Ponturi Pariuri – Chateauroux – Troyes – Ligue 2 – 05.10.2018

Vineri 05.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Chateauroux – Troyes, din cadrul rundei a 10-a a ligii secunde din Franta.

Chateauroux se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Ligue 2, cu 10 puncte acumulate dupa 9 etape de campionat. Francezul G. Bourillon este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 2 ori pana in acest moment. Gazdele dau dovada de multa inconstanta in ultima perioada, cu 6 puncte obtinute in precedentele 4 etape. Dupa o victorie cu 2-0 in fata celor de la Beziers, cei de la Chateauroux au cedat etapa precedenta pe terenul celor d ela Brest, cu scorul de 5-1. Chateauroux pierdea ultima partida oficiala pe teren propriu, in luna August, atunci cand Lorient se impunea aici in campionat, scor 2-1.

De partea cealalta, Troyes ocupa pozitia a 14-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 10 puncte dupa 9 partide de campionat. Francezul B. Mbeumo este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 2 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, cu 7 puncte acumulate in ultimele 3 partide de campionat. Dupa o remiza cu cei de la Le Havre in deplasare (scor 1-1), cei de la Troyes au invins-o in ultima runda pe Auxerre, 1-0 pe teren propriu. Troyes reusea sa se impuna la ultima deplasare aici, in August 2014, cu scorul de 1-0.

Niciuna nu a inceput prea bine noul sezon, iar moralul jucatorilor cu siguranta nu este deloc unul bun. Acestea alterneaza evolutiile si nu reusesc deloc sa isi gaseasca o constanta. De altfel, niciuna nu impresioneaza in compartimentul ofensiv, Troyes reusind sa puncteze doar de 6 ori si Chateauroux doar de 7 ori, in 9 partide oficiale. In timp ce Chateauroux astazi are avantajul terenului propriu, Troyes vine dupa o victorie ce ii poate impinge de la spate. Ma astept la o partida echilibrata, cu ocazii de ambele parti, tinand cont de faptul ca remiza nu este multumitoare pentru niciuna din cele doua formatii. Recomandarea mea de aceasta data este una bazata pe goluri, care sper eu sa fie minim 2 la numar.