Ponturi pariuri Chikhura vs Fola – Europa League

Ponturi pariuri Chikhura vs Fola

Ponturi pariuri Chikhura vs Fola: miercuri, de la ora 19:00, ala Tbilisi, pe un teren considerat neutru, Chikhura intalneste Fola, in mansa secunda din primul tur preliminar al Europa League. Se pleaca de la scorul de 2-1 pentru georgieni. Cine se califica din acest duel, va evolua cu invingatoarea dintre Aberdeen si Rovaniemi.

Sursa foto: lessentiel.lu

Chikhura

Chikhura a reusit din nou sa se califice in cupele europene, fiind pentru a patra oara in ultimii cinci ani. De fiecare data cand a evoluat, s-a intamplat sa joace in Europa League, datorita prestatiei din Cupa Georgiei. A dat o replica foarte buna in tur, cand a reusit sa se intoarca cu un avantaj minim din Luxemburg.

2-1 in prima mansa, si Chikhura Sachkhere este favorita la calificare. Ea a mai evoluat in primul tur de fiecare data cand s-a calificat in cupele europene. O singura data n-a reusit sa treaca de primul tur. S-a intamplat in editia 2016/17, atunci cand a fost 3-3 cu moldovenii de la Zimbru Chisinau. A ramas acasa din cauza numarului de goluri primite jucand acasa.

Fola Esch

Istoria spune ca este cel mai vechi club care a luat nastere pe teritoriul Luxemburgului. Cu toate acestea, Fola Esch a inceput sa joace frecvent in cupele europene incepand din sezonul 2011/12. De atunci si pana in prezent a adunat opt prezente in cupele europene, dar de fiecare data au fost timide. Cea mai buna prestatie a luxemburghezilor in cupele europene a venit in urma cu doi ani, cand au ajuns in turul al treilea.

O sa fie un meci foarte greu pentru Fola Esch, care merge in Georgia cu gandul sa recupereze avantajul din tur. Faptul ca a dat gol, o pune intr-o lumina buna, avand in vedere ca, un succes la limita o poate duce mai departe. Pe de alta parte faptul ca evolueaza in deplasare o pune intr-o lumina mai proasta, avand in vedere ca nu are victorie in meciurile jucate pana acum. In unsprezece asemenea jocuri, nu a castigat si nu a dat mai mult de un gol.

Ambele echipe sunt slabe, fara urma de indoaia, dar stiu sigur ca oaspetii vin sa joace ofensiv. Sunt obligati de rezultatul din tur sa faca acest lucru, iar drept consecinta, ma astept sa-i taxeze jucatorii de la Chikhura. Asa cum s-a intamplat si in tur, georgienii sa profite de bresele existente si sa inscrie pe contraatac, castigand din nou.

Ponturi pariuri Chikhura vs Fola: gazdele castiga, cota 1.75 la Unibet