Ponturi pariuri Chile vs Paraguay – Copa America

Ponturi pariuri Chile vs Paraguay
Ponturi pariuri Chile vs Paraguay - sursa foto: skysports.com

Ponturi pariuri Chile vs Paraguay – Copa America

Confruntarea dintre Chile si Paraguay este una ce conteaza pentru etapa a patra din grupele acestei editii de Copa America, urmand sa se joace pe “Estádio Nacional de Brasília”, in data de 25 iunie, de la ora 03:00.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Chile porneste cu prima sansa in aceasta infruntare. Aceasta primeste cota 2.40 la Betano, in timp ce Paraguay are cota 3.40 la victorie.

Cotele de la Betano pentru Chile vs Paraguay

Chile

Este una dintre cele mai importante nationale ale Americii de Sud, daca ne raportam la performantele obtinute de aceasta in ultimii ani, castigand totusi doua din ultimele trei editii de Copa America.

Dupa ce a ratat mondialul din 2018, nationala pregatita de Martin Lasarte cauta sa revina la editia din 2022. Va avea insa o misiune dificila, avand in vedere faptul ca nu impresioneaza deloc in preliminarii. Dupa sase partide ocupa doar pozitia a saptea in clasament, cu sase puncte.

La actuala editie de Copa America, “La Roja” a inceput bine, fiind neinvinsa in trei jocuri, remizand cu Argentina si Uruguay, de fiecare data cu acelasi scor, 1-1, invingand Bolivia la scor minim. Asadar, si-a asigurat prezenta in sferturile de finala ale competitiei.

Paraguay

Este sub nivelul adversarei sale, atat din punct de vedere al valorii, cat si al performantelor, asa ca nu este de mirare faptul ca agentiile de pariuri au decis ca in aceasta infruntare sa o dea ca outsidera.

“Alb-rosii” nu au mai jucat la un turneu mondial din 2010, cand ajungeau pana in faza sferturilor, in timp ce la Copa America nu au impresionat in ultimele doua editii.

La acest turneu, nationala lui Eduardo Berizzo a inceput cu dreptul, in primul joc invingand Bolivia in maniera categorica, impunandu-se cu 3-1. A urmat apoi un esec cu Argentina, pierzand la scor minim. Aceasta se poate califica si in cazul in care pierde in ultimele doua runde, avand in vedere faptul ca in sferturi avanseaza primele patru echipe, doar ultima fiind eliminata.

Ponturi pariuri Chile vs Paraguay

Chile este usor favorita, fiind echipa mai puternica, insa Paraguay nu trebuie subestimata deloc, avand resursele necesare pentru a pune mari probleme. Anticipam un meci destul de echilibrat, insa in care reusitele nu vor lipsi. Asadar, pornind de la premisa ca ambele vor inscre, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”. La Betano, acest pariu primeste o cota de 1.52.

Ponturi pariuri Chile vs Paraguay: peste 1,5 goluri -> cota 1.52