Ponturi pariuri Cincinnati vs New York Red Bulls – MLS

Ponturi pariuri Cincinnati vs New York Red Bulls - MLS

Ponturi pariuri Cincinnati vs New York Red Bulls: duminica dimineata, Cincinnati si New York Red Bulls se vor duela in cadrul unei partide din Major League Soccer.

Sursa foto: cincinnatifc.com

Cincinnati inca se acomodeaza cu nivelul MLS

Obisnuita pana la inceputul acestui an sa joace in campionatul american de fotbal, Cincinnati a trecut la un alt nivel. Incepand cu acest sezon a primit acceptul de a juca in Major League Soccer. Inca nu este o echipa cu mari rezultate, ea ocupa ultimul loc in Est, cu 11 puncte. Mai mult, are si una dintre cele mai slabe aparari.

De exemplu, in etapa trecutaa fost facuta knock down de o echipa accesibila, Orlando City. A evoluat pe teren strain, e drept asta si conteaza enorm, dar ea a fost cea care a deschis atunci scorul. Revenirea pe teren propriu ar putea conta, pe “Nippert Stadium” are doua victorii, o remiza si doua infrangeri.

  • Echipa probabila: Richey – Powell, Houyte, Waston, Deplagne – Amaya, Alexander, Ulloa – Ledesma, Mattocks, Manneh

“Taurii” pot urca pe podium

Un eventual succes in meciul de duminica dimineata, o poate aduce pe New York Red Bulls pana pe locul al treilea in Conferinta de Est. In prezent, ocupa locul 5, cu 18 puncte, dar intre ea si Montreal Impact sunt trei lungimi, golaverajul fiind de partea ei. In etapa trecuta s-a incurcat putin dupa remiza cu Vancouver Whitecaps.

Desi a evoluat pe terenul propriu si a revenit pe tabela, conducand cu 2-1, a incheiat, intr-un final, la egalitate. A fost a treia partida consecutiva in care Red Bulls joaca si nu pierde si a sasea consecutiva in care inscrie cel putin un gol indiferent de rezultat.

Echipa probabila: Robles – Lade, Tarek, Murillo, Lawrence – Rzatkowski, Davis – Ivan, Gamarra, Royer  – White

Cele doua echipe s-au infruntat deja in acest sezon, in urma cu o luna a fost 1-0 pentru New York. Atunci s-a jucat cu Red Bulls in postura de gazda, dar asa cum arata lucrurile in momentul de fata, nu sunt semne ca se vor schimba lucrurile. Din contra, oaspetii par sa fie mereu prezenti in ofensiva, insa, cred ca vor pleca neinvinsi si din acest joc. O remiza ar fi plauzibila, cu atat mai mult cand situatia gazdelor este una modesta.

Ponturi pariuri Cincinnati vs New York Red Bulls: X2, cota 1.52 la Unibet