Ponturi pariuri Columbia vs Chile – Copa America

Ponturi pariuri Columbia vs Chile: sambata dimineata, de la ora 02:00, la Sao Paulo, pe “Arena Corinthians”, are loc Columbia vs Chile. Este un meci din cadrul sferturilor de finala ale Copei America, editia 2019.

Sursa foto: KBC

Columbia

Ce s-a intamplat cu Columbia in 2019 a fost de bine, pentru ca a dat cel putin un gol in fiecare meci jucat. A si pierdut o singura data, dar a fost in amicalul pe care l-a disputat cu nationala Coreei de Sud. Totusi, ce e este mai important vine din cadrul Copei America, acolo unde a jucat in ultimele trei partide si unde a facut-o bine.

Desi era pe locul al doilea in topul favoritelor la castigarea Grupei B, a reusit sa se pozitioneze pe primul loc. A depasit Argentina, ea fiind singura echipa din Grupa B care a reusit sa obtina maximum de puncte. Au fost dueluri terminate asa cum trebuia, Columbia fiind o nationala care nu a luat gol in meciurile jucate .

  • Echipa probabila: Ospina – Medina, Mina, Sanchez, Tesillo – Uribe, Barrios, Cuadrado – Martinez, Zapata, Rodriguez
  • Luis Muriel este accidentat.

Chile

Parte activa a Grupei C, selectionata statului Chile a reusit sa se califice in aceasta faza dupa ce s-a clasat pe locul al doilea. A avut acelasi numar de victorii precum Uruguay, sefa grupei, insa, 6 a fost totalul punctelor reusite. Au fost cifre bune pentru ea, dar cele doua victorii au venit jucand in fata Ecuadorului si a Japoniei.

In ultimul meci din grupa, nationala Chile a clacat, pierzand cu 0-1 in fata Uruguayului. Detinatoarea ultimelor doua editii de Copa America, aceasta nu a facut tocmai un duel atunci, insa singura ocazie clara s-a convertit in gol. Nu urmeaza un meci deloc comod, este cotata cu sansa a doua si intalneste o echipa care nu a primit gol pana in acest moment.

  • Echipa probabila: Arias – Isla, Medel, Maripan, Beausejour – Aranguiz, Pulgar, Vidal – Fuenzalida, Vargas, Sanchze

Daca te iei dupa numele implicate, Columbia a batut Argentina, dar nu e atat de greu sa o bati. Cel putin la Copa America este o echipa care nu joaca la adevarata capacitate a jucatorilor. Asta e impresia lasata mie, asa ca Chile nu are de ce sa-si faca griji suplimentare. Acum, faptul ca nu se anunta un duel atat de spectaculos, e “vina” Columbiei, care se apara bine. Toate duelurile jucate de ea la Copa America 2019 au fost de “under”.

Ponturi pariuri Columbia vs Chile: sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet