Ponturi pariuri Concordia Chiajna vs Daco-Getica Bucuresti – Liga 2

Ponturi pariuri Concordia Chiajna vs Daco-Getica Bucuresti - Liga 2

Ponturi pariuri Concordia Chiajna vs Daco-Getica Bucuresti: sambata, de la ora 11:00, la Chiajna, pe “Stadionul Concordia”, echipa locala intalneste Daco-Getica Bucuresti. Cele doua se vor infrunta in prima etapa a sezonului 2019/2020.

sursa foto: gsp.ro

Concordia Chiajna

Concordia este una dintre cele doua echipe care au venit din Liga 1, dupa ce au retrogradat. Echipa ilfoveana a pierdut cativa jucatori, dar Laurentiu DInita este convins ca echipa lui va face o figura frumoasa. Acesta a venit recent pe banca echipei din Ilfov, si a dat un randament bun. In ultimul meci din cantonamentul “vulturilor”, ai sai elevi s-au impus cu 2-1 in fata azerilor de la FC Sabah.

A fost prima victorie a acestui cantonament, alte trei mecuri jucate de ea s-au incheiat cu rezulate nesatisfacatoare. Concordia Chiajna a mai evoluat si in alte amicale, cu Academica Clinceni (0-3), FC Arges Pitesti (1-1) si Adana Demirspor (0-1).

Daco-Getica Bucuresti

Si ea fosta participanta in primul esalonu, echipa din cartierul Colentina este o formatie modesta din toate punctele de vedere. S-a simtit lucrul acesta si in editia anterioara, atunci cand a incheiat abia pe locul 11, opt puncte mai multe fata de prima echipa care a retrogradat. Exista continuitate, asta este cel mai important, iar Marius Baciu ramane pe banca Daco-Geticai.

Bucurestenii au incheiat sezonul trecut intr-o nota optimista. In ultimele patru etape au reusit sa evite esecul, cu doua victorii destul de spectaculoase, dar si cu doua remize. Au intalnit si echipe modeste, dovada stau cele doua victorii, care au venit in fata unor formatii retrograte. La fel si cu remizele, obtinute contra unor echipe apropiate valorii ei.

Normal as spune ca este un meci echilibrat, dar situatia este departe. Ilfovenii sunt net superiori bucurestenilor, asa cum se arata si daca privim oferta agentiilor de pariuri. Ma astept ca Dinita sa inceapa cu dreptul pe banca Chijnei, iar echipa lui sa inscrie de cel putin doua ori. Mai mult decat atat, in istoria meciurilor directe, Daco-Getica nu s-a impus niciodata.

Ponturi pariuri Concordia Chiajna vs Daco-Getica Bucuresti: gazdele castiga la handicap, cota 1.78 la Unibet