Ponturi Pariuri – Cork City – Dundalk – Premier Division – 21.09.2018

Ponturi fotbal Cork City vs St. Patricks

Cork City – Dundalk este derby-ul Irlandei, ce se va juca vineri seara, incepand cu ora 21:15, pe stadionul “Turners Cross”, acolo unde anticipam reusite la ambele porti.

◘ Cork City este una dintre cele mai puternice echipe ale fotbalului irlandez, ce in aceasta disputa este vazuta ca outsidera, chiar daca beneficiaza de avantajul terenului propriu, urmand ce-i drept sa intalneasca liderul. Gazdele acestei confruntari se afla in acest moment pe pozitia secunda in clasamentul campionatului irlandez, fiind la sase puncte de primul loc. In cele 31 de partide de pana acum, echipa condusa de John Caulfield a adunat 67 de puncte, izbutind 21 de victorii si patru remize, suferind sase infrangeri, meciuri in care a marcat 60 de goluri, primind 25. In campionat, Cork City este fara victorie in ultimele trei etape, in acestea remizand o data, cu St. Patricks, pierzand in disputele cu Sligo Rovers si Bohemians.

◘ Dundalk este o echipa ceva mai valoroasa, care de asemenea are si un parcurs mai bun in aceasta stagiune, fapt pentru care casele de pariuri o dau ca favorita, chiar daca joaca in deplasare. Oaspetii acestei dispute se afla pe prima pozitie in clasament, la sase puncte de adversarii lor, avand de asemenea si cu un meci in minus. Cele 30 de etape de pana acum au adus 23 de victorii, patru remize si trei infrangeri pentru echipa lui Stephen Kenny, meciuri in care a inscris nu mai putin de 72 de goluri, incasand doar 15. Ultimele patru deplasari au fost de bun augur pentru Dundalk, toate incheindu-se cu victorie, in acestea reusind sa invinga Bray Wanderers, Sligo Rovers si Limerick de doua ori.

Cork City este obligata sa obtina toate cele trei puncte pentru a reintra in cursa pentru titlu, in timp ce Dundalk isi poate asigura titlul in mare parte daca obtine un rezultat pozitiv, asa ca nu ne putem astepta decat la un meci disputat, in care ambele vor cauta victoria, de aceea mizam pe reusite la fiecare poarta.