Ponturi pariuri Cracovia vs Dun. Streda – Europa League

Ponturi pariuri Cracovia vs Dun. Streda - Europa League

Ponturi pariuri Cracovia vs Dun. Streda: joi, 18 iulie 2019, de la ora 20:00, la Cracovia, pe “MKS”, are loc Cracovia vs Dun. Streda, un duel din mansa secunda a primului tur preliminar din Europa League. Se pleaca de la scorul de 1-1.

Sursa foto: hlavnespravy.sk

Cracovia

O prezenta destul de timida in cupele europene, Cracovia a reusit ca in editia trecuta de Ekstraklasa sa incheie locul 4. A fost ultima pozitie care a asigurat unei echipe din Polonia participarea in Europa. Aceasta revine in Europa League dupa o absenta de trei sezoane, cea mai recenta paticipare dateaza din editia 2016/17. Si atunci, era eliminata inca din primul tur, de formatia din Macedonia, Shkendija.

In urma cu o saptamana, Cracovia a reusit sa obtina un rezultat bun, dar nu a fost exclusiv meritul ei. Singurul gol reusit de formatia poloneza a venit dintr-un adversar, fiind un autogol. Mai mult decat atat, se pare ca acum are prima sansa, dar nu este deloc usor sa se impuna. Trebuie sa se imparta intre campionat, care bate la usa si cupele europene.

Dun. Streda

FC DAC 1904 Dunajska Streda, pe numele ei din buletin, aceasta reprezinta Slovacia. Nivelul echipei a fost unul in crestere, astfel, daca in urma cu doi ani termina pe locul 3 in campionatul intern, in editia trecuta a fost a doua. De astfel, rezultatul in acesti doi ani a insemnat si revenirea in Europa. In editia trecuta de Europa League a pierdut lamentabil, in turul al doilea, 2-7 la general, cu Dinamo Minsk.

Pe de alta parte, atunci reusea sa treaca de primul tur, si tot dupa un 1-1 acasa. Este foarte adevarat ca meciul de joi nu o sa mai fie unul deloc usor. Reusita croatului Marko Divkovic inca pastreaza visul de a merge in turul al doilea. Tot ce trebuie sa faca este sa inscrie, pentru ca este obligata sa faca asta daca vrea sa se califice.

Obligativitatea oaspetilor de a da cel putin un gol ma face sa ma gandesc la un meci deschis. De altfel, ambele sunt echipe cu posibilitati limitate, dar acum au nevoie sa joace o idee peste nivelul lor obisnuit. Nu cred ca polonezii vor sta sa se apere, sperand la un 0-0, care ii duce mai departe. Drept urmare, cred ca spatiile pe care Dunajska este obligata sa le lase, o sa aduca si golul pe contraatac.

Ponturi pariuri Cracovia vs Dun. Streda: gazdele castiga o repriza, cota 1.50 la Betano