Ponturi pariuri Croatia vs Cehia – EURO 2020

Ponturi pariuri Croatia vs Cehia
Ponturi pariuri Croatia vs Cehia - sursa foto: skysports.com

Ponturi pariuri Croatia vs Cehia – EURO 2020

Vineri, in data de 18 iunie, cu incepere la ora 19:00, Croatia si Cehia se vor intalni pe “Hampden Park”, intr-o partida din etapa a doua din cadrul grupelor EURO 2020.

Dupa cum era de asteptat, Croatia porneste ca favorita la casele de pariuri, fiind echipa mai buna. La Betfair, aceasta are cota 2.10 la victorie, in timp ce nationala Cehiei primeste cota 3.40.

Cotele de la Betfair pentru Croatia vs Cehia

Croatia

Este una dintre cele mai importante nationale angrenate la EURO 2020, fiind totusi vice-campioana mondiala, avand astfel si pretentii uriase la turneu, vizand un parcurs cat mai lung.

Croatii nu au inceput asa cum si-ar fi dorit la aceasta editie de Campionat European. E drept, in primul meci au dat piept cu Anglia, una dintre marile favorite ale turneului. In aceasta confruntare au avut foarte putine ocazii de poarta, totusi, intr-un meci destul de sarac din acest punct de vedere.

Odata cu aceasta infrangere au ajuns la trei partide consecutive fara succes. Inainte de duelul cu Anglia au disputat doua partide amicale, remizand mai intai cu Armenia, pierzand apoi cu Belgia.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Cehia

Din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, fapt pentru care si porneste ca outsidera in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de casele de pariuri.

Cehii au pornit cu dreptul la aceasta editie de Campionat European, obtinand o victorie extrem de importanta. In primul meci, acestia s-au impus cu 0-2 in fata Scotiei, pe “Hampden Park”, un stadion greu, unde scotienii au avut avantajul publicului.

Decarul echipei, Partik Schick a iesit in evidenta, marcand de doua ori. Mai intai a inscris dintr-o lovitura de cap, insa a doua reusita a fost o bijuterie. Acesta a marcat de la aproape 50 de metri, inscriindu-se deja pe lista celor mai frumoase goluri de la EURO 2020.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Ponturi pariuri Croatia vs Cehia

Croatia are plusul de valoare, e drept, insa Cehia are un moral bun, iar dupa jocul etalat in prima etapa, ne asteptam sa aiba un cuvant de spus in aceasta confruntare. Anticipam un meci echilibrat, insa in care reusitele nu vor lipsi, avand in vedere faptul ca ambele formatii au nevoie de puncte. Asadar, mizam pe varianta “ambele marcheaza”, la o cota de 1.90.

Ponturi pariuri Croatia vs Cehia: ambele marcheaza -> cota 1.90

VEZI TOATE PONTURILE DE LA EURO 2020