Ponturi Pariuri – CSKA Sofia – FC Copenhaga – Calificari Europa League – 09.08.2018

Joi 09.08.2018, incepand cu ora 20:45, va avea loc duelul CSKA Sofia – FC Copenhaga, din cadrul turului 3 de calificare pentru Europa League.

CSKA Sofia se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Bulgaria, echipa reusind sa obtina 9 puncte dupa 3 etape. Brazilianul Maurides este golgheterul echipei in campionat, cu cele 2 goluri inscrise pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna in competitiile interne. Dupa victoria din campionat cu Bistritsa (scor 2-0), acestia au izbutit un nou succes pe teren propriu, 3-0 cu Dunav Ruse in campionat. CSKA Sofia s-a duelat in turul 1 preliminar Europa League, cu Riga FC, reusind sa se impuna cu scorul general de 2-1. In cel de-al doilea tur, bulgarii au eliminat-o pe Admira, cu scorul general de 6-1. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

FC Copenhaga tocmai ce a inceput noul sezon competitional, echipa clasandu-se pe pozitia a 2-a in campionat, cu 9 puncte acumulate in 4 partide. Africanul D. N`Doye este omul cheie in campionat, acesta reusind sa puncteze pana acum de 4 ori. Danezii traverseaza o perioada buna in campionat, cu 3 succese consecutive inregistrate fara gol incasat. Etapa precedenta, Copenhaga a invins-o pe Odense in deplasare, cu scorul de 1-0. Pentru a ajunge aici, oaspetii au eliminat-o in turul 1 preliminar Europa League pe KuPS (scor 2-1 la general) si pe Stjarnan in turul secund, cu scorul general de 7-0. P. Sotiriou, J. Wind si P. Bengtsson nu vor efectua aceasta deplasare, acestia avand unele probleme de ordin medical.

Acest duel este vazut drept unul extrem de echilibrat de toate casele de pariuri, cotele la solisti fiind egale in acest moment. Ambele formatii se afla la inceput de sezon competitional in propria tara si ambele merg perfect in ultimele etape, cu victorii pe banda rulanta. De altfel, ambele si-au eliminat adversara in turul 2 preliminar fara emotii, asadar e dificil de prezis o invingatoare in aceasta seara. Ma astept la o partida frumoasa, cu ambele formatii contand in ofensiva, asadar recomandarea mea de aceasta data este pronosticul ‘ambele echipe marcheaza’.