Ponturi pariuri – CSU Craiova – Dinamo Bucuresti 06.03.2018 – Donadoni

Ponturi pariuri – CSU Craiova – Dinamo Bucuresti 06.03.2018 – Donadoni 

Astazi un meci foarte important pentru ambele formatii in sferturile Cupei Romaniei de la ora 17.00 pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, CSU Craiova – Dinamo.Ambele echipe isi doresc victoria, gazdele sa obtina primul trofeu dupa mult timp in conditiile in care CFR Cluj, Astra si FCSB au fost eliminate, iar pentru ospeti este ultima sansa de a mai  prinde Europa, practic invingatoarea din acest joc avind mari sanse de a cuceri trofeul in conditiile in care in semifinale sunt deja Gaz Metan Medias, Hermanstadt si va fi si invingatoarea dintre Botosani-Iasi.

Info CSU Craiova  

  • Oltenii vor juca ”cu casa inchisa”, din cele 28.000 de locuri puse la dispozitie, 6.000 sunt abonamentele iar din cele 22.000 bilete scoase la vinzare au mai ramas mai putin de 2.000, care se vor termina azi cu  mult inainte de startul meciului.Astfel dupa egalul cu Timisoata gazdele vor fi purtate pe aripi de un public numeros si spera in obtinerea victoriei.
  • Schimbarile facute de Mangia in ultimele etape, cu Popa fundas si Mitrovic in poarta se pare ca au stabilizat defensiva olteana.De asemenea urcarea lui Dimitrov in linia mediana in partea dreapta in locul lui Martic s-a dovedit o miscare viabila si cu rezultate bune, in timp ce in fata tripleta ofensiva Mitrita-Baluta-Gustavo este momentan de neclintit.
  • Terenul din Banie arata destul de bine acum si va fi in conditii foarte bune si la ora jocului, sustin gazdele chiar daca la ora jocului se anunta conditii posibile de lapovita sau de ploaie.

Info Dinamo

  • la meciul de debut al lui Florin Bratu acesta va fi nevoit sa improvizeze pe mai multe poturi pentru a se prezenta cu o echip cit de cit competitiva.In atac obligat de accidentarea lui Nemec, ”Bratone” va juca cu croatul Pesic ca atacant central.Acesta practic este in fata unui nou record de la venirea in Romania, va juca pe a 4 -a pozitie in 5 partide, el fiind utilizat pina acum ca mijlocas dreapta, stinga si in spatele virfurilor.
  • A doua surpriza in alcatuirea formatiei este revenirea lui Hanca pe pozitia de fundas dreapta, in locul spaniolului Romera.Prin aceasta mutare Bratu spera sa castige un plus de ofensiva in banda dreapta.In centru are de ales al doilea fundas central dintre M.Popescu si Dudea, unul dintre acestia urmand sa faca pereche cu Maric, iar pe stinga va fi Olteanu.
  • pentru acest joc suporterii dinamovisti au primit doar 600 de bilete si vor fi practic ca ” o oaza” alb-rosie intr-o maree alb-albastra.
  • patronul Ionut Negoita a fost convins de antrenorul Bratu sa anunte o prima de 20.000 euro per total echipa in cazul calificarii in semifinale.

sursa foto DigiSport