Ponturi pariuri Daegu vs Gangwon – K-League

Ponturi pariuri Daegu vs Gangwon

Ponturi pariuri Daegu vs Gangwon: sambata este etapa in Coreea de Sud, iar de la ora 13:30, pe “Daegu Stadium”, echipa locala, Daegu, intalneste Gangwon.

Sursa foto: kleague.com

Daegu

Usor favorita la casele de pariuri, Daegu are o cota de 1.80 pentru un eventual succes. Este o cota serios influentata de faptul ca evolueaza pe teren propriu, dar si de forma buna pe care o traverseaza. A reusit in etapa trecuta sa se intoarca cu puncte pretioase din deplasare, cu Pohang. A fost un meci pe care l-a castigat cu 2-0, drept pentru care a ajuns la patru etapa consecutive fara esec.

A ajuns la trei meciuri consecutive fara succes, infruntari in care a bifat doua remize si o victorie. Datorita si acestor rezultate, Daegu a urcat pe locul al patrulea, cu 27 de puncte, cu sase puncte mai putine decat liderul K-League. Mai mult, este una dintre cele doua echipe care inca nu au pierdut jucand pe teren propriu. Din sapte meciuri, a reusit patru victorii si trei rezultate de egalitate.

Gangwon

Si ea pe loc de play-off, Gangwon are probleme pentru ca in ultimele trei meciuri a evitat succesul. In aceste infruntari, a reusit sa obtina un rezultat de egalitate si doua infrangeri. Remiza a venit in cel mai recent duel avut in k-League. A fost un joc pe care l-a disputat tot in deplasare, la Suwon si unde Deric a deschis scorul pentru Gangwon.

Pe locul 6 in clasament, ocupa ultimul loc de play-off si mai mult decat atat, este la egalitate cu echipa de pe treapta a saptea. Cu -2 in dreptul golaverajului, este a doua echipa clasata intre primele sase care are golaveraj negativ. Faptul ca joaca in deplasare poate sa fie in favoarea ei, este postura in care a reusit sa stea departe de esec in ultimele patru meciuri.

Daegu este echipa care a dominat serios ultimele sase meciuri directe. S-a impus de fiecare data si de cele mai multe ori a facut-o sa primeasca gol. Nu stiu daca acest scenariu se respecta si in meciul de sambata, dar clar este ca are sanse mai multe. Totusi, victoria gazdelor pare mai plauzibila decat oricare alt pariu.

Ponturi pariuri Daegu vs Gangwon: gazdele castiga, cota 1.77 la NetBet