Ponturi Pariuri – Dalkurd – Djurgarden – Allsvenskan – 05.11.2018

Luni 05.11.2018, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Dalkurd – Djurgarden, din cadrul rundei a 29-a a primei ligi din Suedia.

Dalkurd ocupa pozitia a 14-a a clasamentului primei ligi din Suedia, cu cele 21 de puncte obtinute dupa 28 de partide de campionat. M. Buya Turay este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 9 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 4 puncte obtinute in 5 etape. Dupa o victorie cu 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Orebro, Dalkurd a cedat pe teren propriu in fata celor de la Hacken (cu scorul de 0-5), iar runda precedenta, a remizat pe terenul celor de la Elfsborg, cu scorul de 0-0. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe A. Aliev, K. Ceesay, M. Thorbjornsson si S. van der Lei, acestia fiind accidentati.

De partea cealalta, Djurgarden se claseaza in acest moment pe pozitia a 8-a in Allsvenskan, cu 42 de puncte acumulate in 28 de etape. T. Kadewere este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 8 goluri inscrise. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, reusind sa evite infrangerea in precedentele 4 partide de campionat. Dupa remizele consecutive inregistrate in fata celor de la Norrkoping (scor 1-1), AIK Stockholm (scor 0-0) si Orebro (scor 1-1), cei de la Djurgarden au obtinut un succes de moral etapa precedenta, 2-0 pe teren propriu in fata celor de la Goteborg. Principalii absenti ai oaspetilor in aceasta deplasare sunt A. Isaksson (accidentat) si E. Johannson (suspendat).

Dalkurd are parte de un sezon extrem de slab, echipa fiind amenintata in acest moment de retrogradare. Acestia se afla la un singur punct distanta de locul 15 care ii trimite direct in liga secunda, asadar nu isi pot permite un pas gresit astazi. De partea cealalta, Djugarden nu mai are sanse reale la un loc european, asadar echipa este fara miza in aceasta seara. Ma astept la un duel dominat in intregime de gazde, asadar recomandarea mea este pronosticul “1 solist”.