Ponturi pariuri Dandenong City vs Hume City – NPL Victoria

Ponturi pariuri Dandenong City vs Hume City

Ponturi pariuri Dandenong City vs Hume City: vineri, 28 iunie 2019, de la ora 13:30, in runda a 19-a din NPL victoria, se joaca Dandenong City vs Hume City.

Sursa foto: nationalpremierleagues.com.au

Dandenong City

Traieste periculos aceasta parte a sezonului, pentru ca ocupa locul 11, cu 19 puncte. Intre ea si prima echipa de sub linia rosie sunt cinci lungimi. De asemenea, dintr-o echipa candidata sigur la retrogradare, a avut o perioada excelenta. A reusit in ultimele sapte etape sa evite esecul, drept pentru care a obtinut patru victorii si trei remize.

In etapa anterioara, intr-un duel disputat pe terenul propriu, Dandenong City a reusit sa treaca cu 2-0 de Melbourne Knights. A fost a patra etapa consecutiva in care inscrie cel putin doua goluri. Tot de patru meciuri nu mai pierde in disputele de pe terenul propriu. In postura aceasta are un bilant alcatuit din doua victorii, trei rezultate de egalitate si alte cinci infrangeri.

Hume City

Dornica sa prinda play-off-ul, Hume City se afla in obiectiv, ea ocupa locul 4, cu 31 de puncte. Are sase lungimi avans fata de prima echipa care se afla sub aceasta linie, a primelor sase pozitii. Totusi, in etapa trecuta a cedat in fata unei echipe mai bine clasate decat ea, 0-2 a fost scorul meciului cu Bentleigh. A fost si partida care a pus capat seriei de sase etape consecutive fara esec.

De asemenea, Hume City nu se da inapoi nici cand evolueaza in deplasare. Este locul unde si-a trecut in cont 12 puncte din 27 maxim posibile, avand acelasi numar de goluri inscrise cu cele primite. In precedentele cinci deplasari, aceasta si-a trecut in cont doua victorii, tot atatea remize, cat si un esec. Pierdea cu 0-1 in fata lui Green Gully, o alta colega de clasament.

O singura data si-au mai masurat fortele si asta s-a intamplat in meciul din tur. Atunci s-a vazut diferenta clara dintre cele doua echipe, Hume City castigand cu 5-1. Cred ca si la momentul actual exista o asemenea diferenta, motiv pentru care astept ca oaspetii sa arate lucrul acesta. Totusi, Hume City trage la podium, in timp ce Dandenong City a inceput sa castige, dar in fata unor echipe modeste.

Ponturi pariuri Dandenong City vs Hume City: oaspetii castiga, cota 2.00 la Betfair