Ponturi pariuri DC United vs New York City – US Open Cup

Ponturi pariuri DC United vs New York City

Ponturi pariuri DC United vs New York City: joi, 20 iunie 2019, de la ora 02:00, pe “Audi Field”, DC United primeste vizita lui New York City, in optimile US Open Cup.

Sursa foto: mlssoccer.com

DC United

Pauza fortata din Major League Soccer o obligat echipele din SUA sa joace doua meciuri in luna iunie. In cele doua confruntari pe care si DC United le-a disputat, a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate. Asta in timpul regulamentar, cum a fost cazul in campionat, in jocul cu San Jose Earthquakes. Nu acela a fost ultimul duel, pentru ca program i-a scos in cale un meci din US Open Cup.

Un trofeu dorit de echipele din linia a doua, US Open Cup nu a adus multe surprize in fata saisprezecimilor. DC United a reusit ca in urma cu o saptamana sa se califice dupa ce a dispus cu 2-1 de Philadelphia Union. A fost un duel decis in prelungiri, cand McCann si Wayne Rooney au adus victoria echipei, marcand in minutele 118 si 120.

New York City

Nu sunt multe echipele care isi doresc sa joace contra New York City in aceste momente. Desi nu are tot lotul la dispozitie pentru ca anumiti jucatori sunt la echipele nationale, a facut victime. In luna iunie a dat noua goluri, in doua intalniri. Au fost infruntari in care a evoluat pe teren propriu, in fata unor echipe foarte modeste.

Intai a jucat contra celor de la Cincinnati, pe care a reusit sa-I invinga cu scorul de 5-2, in Major League Soccer. A urcat apoi duelul din saisprezecimile US Open Cup, acolo unde nu a avut emotii. Tot pusa in fata propriilor suporteri, New York City a trecut cu 4-0 de North Carolina. A fost a zecea partida consecutiva in care inscrie cel putin un gol.

Un joc intre doua echipe din MLS este clar ca aduce la start doua formule cat mai aproape de ce au ele mai bun. Totusi, DC United trebuie sa munceasca mai mult, pentru ca a evoluat deja in doua mecuri directe, in 2019 si nu a dat gol. A fost 0-0, la New York si in urma cu doua luni a pierdut acasa, 0-2. Este adevarat, nu cred ca vor juca la capacitate maxima, US Open Cup nu reprezinta un trofeu ravnit.

Ponturi pariuri DC United vs New York City: sub 2.5 goluri, cota 1.98 la Betano