Ponturi Pariuri – Den Bosch – Dordrecht – Eerste Divisie – 12.10.2018

Vineri 12.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Den Bosch – Dordrecht, din cadrul rundei a 9-a a ligii secunde din Olanda.

Den Bosch se claseaza in acest moment pe pozitia a 9-a a clasamentului din Eerste Divisie, cu 13 puncte acumulate dupa 8 etape de campionat. Estonianul R. Sappinen este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in precedentele 4 etape. Dupa infrangerile cu Sparta Rotterdam si Almere, acestia au reusit sa o invinga pe Jong AZ (scor 3-1) si pe Maastrict in deplasare, scor 3-0. Gazdele au parasit Cupa Olandei luna trecuta, dupa un esc cu scorul de 1-2 pe teren propriu, in fata celor de la Heracles. Cei de la Den Bosch au reusit sa castige doar una din ultimele 8 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 3-1 in fata celor de la Jong AZ.

De partea cealalta, Dordrecht ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii secunde din Olanda, echipa reusind sa adune 4 puncte dupa 8 partide de campionat. Grecul S. Mourgos este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 2 goluri inscrise in campionat. Oaspetii nu se descurca deloc bine, cu 3 infrangeri suferite in precedentele 4 partide de campionat. Dupa esecul cu 3-2 pe terenul celor de la Sparta Rotterdam, Dordrecht a reusit sa o invinga pe Cambuur pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Cei de la Dordrecht nu vor mai evolua in Cupa Olandei, dupa ce au pierdut in ultima runda pe terenul celor de la Almere, cu scorul de 1-0. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din August 2012, incheiata cu scorul de 2-4.

Dordrecht are parte de un debut de sezon dezastruos, echipa reusind in ultima runda sa obtina abia prima victorie a acestui sezon. De partea cealalta, Den Bosch se afla intr-o continua ascensiune, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat dupa cele 2 victorii consecutive. Tinand cont de faptul ca Den Bosch are avantajul terenului propriu in aceasta seara, optez pentru un succes al acestora, la o cota de 1.73 oferita de cei de la Unibet.