Ponturi Pariuri – Den Haag – Alkmaar – Eredivisie – 11.11.2018

Duminica 11.11.2018, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Den Haag – Alkmaar, din cadrul rundei a 12-a a primei ligi din Olanda.

Den Haag se claseaza in acest moment pe pozitia a 14-a a clasamentului din Eredivisie, cu 12 puncte acumulate dupa 11 etape. Olandezul N. El Khayati este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 8 ori pana in acest moment. Gazdele se afla pe o panta descendenta in campionat, cu un singur punct acumulat in precedentele 3 etape, dupa remiza cu Breda (scor 1-1). In ultima runda, Den Haag a cedat fara drept de apel pe terenul celor de la Utrecht, scor 3-0. De altfel, echipa a parasit si Cupa Olandei, dupa un 5-1 suferit pe terenul celor de la Feyenoord. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe accidentatii T. David si R. Kishna.

De partea cealalta, Alkmaar ocupa pozitia a 6-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 15 puncte dupa 11 partide de campionat. Olandezul O. Idrissi este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 4 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla intr-o continua crestere de forma, cu 2 succese consecutive inregistrate in partidele oficiale. Dupa ce au eliminat-o pe Venlo din Cupa Olandei, cei de la Alkmaar au triumfat in campionat, 1-0 pe teren propriu, in fata celor de la Graafschap. M. Boadu, R. De Boer, J. Helmer, O. Mihalik, M. Veijnovic si S. Wuytens nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Acest duel pune fata in fata doua echipe cu un parcurs asemanator in debutul de sezon. Ambele formatii au dat dovada de inconstanta, alternand evolutiile bune, cu cele modeste. Desi are avantajul terenului propriu, Den Haag cu siguranta va avea probleme serioase in aceasta dupa-amiaza, tinand cont de faptul ca Alkmaar are moralul bun, in urma celor doua succese consecutive. Ma astept la o partida echilibrata, cu ocazii de ambele parti, asadar recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.48 oferita de cei de la Unibet.