Ponturi pariuri Dijon vs Toulouse – Ligue 1

Ponturi pariuri Dijon vs Toulouse: vineri, in ultima etapa a sezonului 2018/2019 de Ligue 1, de la ora 22:05, pe “Stade Gaston Gerard” are loc Dijon vs Toulouse.

Dijon, la un pas de Ligue 2

Nivelul jocului prestat de Dijon nu a fost unul convingator, drept pentru care plateste cu locul in Ligue 1. Se afla pe locul 19, penultimul, cu 31 de puncte, fiind si una dintre echipele cu cele mai slabe ofensive. In etapa trecuta, cand avea mai mare nevoie de victorie, programul a fost impotriva ei. Calendar i-a scos-o in cale pe PSG, echipa in fata careia a pierdut cu 0-4.

Astfel, Dijon a devenit echipa cu cele mai multe infrangeri stagionale. A cedat in 22 de meciuri din 37 de etape, prea mult pentru a se salva de la retrogradare. In acelasi timp, are o sansa buna si poate prinde locul de baraj. Intre ea si Caen, echipa din fata ei, sunt doua lungimi, dar asta inseamna ca rivala ei sa-si piarda meciul programat si ea sa se impuna.

  • Echipa probabila: Allain – Chafik, Yambere, Lautoa, Haddadi – Amalfitano, Marie, Abeid – Jeannot, Tavares, Sliti

Toulouse s-a salvat

Daca mai erau cateva etape, probabil ca Toulouse se lupta sa evite retrogradarea. Asa, ea se afla pe locul 15, cu 38 de puncte, avansul fiind suficient de mare pentru a ramane matematic in Ligue 1. Rezultatele din ultimele runde au fost indoielnice, ultimul dintre ele aratand valoarea reala a acesteia. In runda anterioara, pe propriul teren, a pierdut cu 2-5 in fata lui Marseille.

Dupa sase meciuri fara succes in Ligue 1, Toulouse urmeaza sa joace din nou in deplasare, acolo unde a avut probleme reale. In 19 mecuri programate sa le joace pe teren strain, a obtinut trei rezultate de egalitate, tot atatea victorii si alte 13 infrangeri. Este una dintre echipele care au luat cele mai multe goluri in aceasta postura.

  • Echipa probabila: Goicoechea – Amian Adou, Shoji, Jullien, Sylla – Sidibe, Sangare – Gradel, Garcia, Dossevi – Sanogo

Sunt opt ani de cand Toulouse nu a mai reusit sa o invinga pe Dijon. Totusi, o eventuala victorie a gazdelor nu le asigura ramanerea in primul esalon. Una peste alta, probabil gazdele vor continua sa isi joace sansa, iar la final meciului sa iasa triumfatoare. Sunt datoare fata de suporterii care au sustinut echipa meci de meci, cu atat mai mult cand incheie sezonul cu un joc pe teren propriu.

Ponturi pariuri Dijon vs Toulouse: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet