Ponturi Pariuri – Dinamo Bucuresti – FC Voluntari – Liga 1 – 22.07.2018

Duminica 22.07.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Dinamo Bucuresti – FC Voluntari, din cadrul primei runde a primei ligi din Romania.

Dinamo Bucuresti a incheiat sezonul precedent de Liga 1 pe prima pozitie a play-out-ului, cu 54 de puncte acumulate. D. Popa a fost golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 6 ori in play-out. Dinamovistii au disputat 3 partide amicale in aceasta vara, avand parte de evolutii alternante. Acestia s-au impus cu 3-0 in fata polonezilor de la Arka, au remizat in fata celor de la Zaglebie cu scorul de 1-1 si au cedat in fata celor de la Jagiellonia, cu scorul de 1-4. Dinamo s-a intarit in aceasta vara prin venirile lui Sg. Popovici, M. Axente, Sorescu si Gomelt. In schimb, Monroy, P. Petre, Palici, I. Popescu, Romera, Marici, Nemec, Nica, Torje si Branescu au parasit echipa.

FC Voluntari s-a clasat pe pozitia a 6-a a clasamentului din play-out, cu 27 de puncte acumulate in 14 etape. A. Balan a fost golgheterul echipei in play-out, acesta reusind sa puncteze de 4 ori. Oaspetii au reusit sa ramana in prima liga din Romania, dupa un baraj castigat la penalty-uri in fata celor de la Chindia Targoviste. FC Voluntari a disputat o partida amicala in aceasta vara, pierzand cu scorul de 1-0 in fata sarbilor de la Cukaricki. Draghia, Wallace, Al. Ciucur, Al. Vlad, Zgablici, N. Vasile, Gabrilas, Vlad Mihalea, Szijj, Ricardinho, Sesar, Artabe, Belahmeur, Al. Vlad, L. Manole, D. Moldovan si Ciucur au sosit la echipa din Voluntari in aceasta vara. In schimb, Ivanovici, Minca, Cazan, D. Benzar, Fl. Cernat, Sanmartean, Balauru, Balaur, Novac, L. Marinescu, Ad. Voicu, Horj si Pleasca au parasit echipa lui Oprita.

Dinamo Bucuresti trece printr-o perioada extrem de dificila, evoluand surprinzator sezonul trecut in play-out. Echipa lui Bratu a pierdut jucatori importanti in aceasta vara si nu a reusit sa faca vreun transfer cu renume, astfel ca acestia trebuie sa se descurce cu ce au la dispozitie. De partea cealalta, FC VOluntari trece printr-o tranzitie, schimband antrenorul si jumatate din lot. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol, asadar voi opta pentru un pronostic bazat pe goluri.