Ponturi Pariuri – Dun. Streda – Michalovce – Fortuna Liga – 24.05.2019

Vineri 24 Mai, va avea loc partida Dun. Streda – Michalovce din cadrul ultimei runde a play-off-ului din Slovacia. Duelul va incepe la ora 20:00.

  • Dun. Streda si-a asigurat locul secund in clasament.

Dun. Streda

Gazdele ocupa pozitia a 2-a a clasamentului inainte de aceasta ultima etapa, iar echipa nu isi mai poate modifica locul, indiferent de rezultat. Acestia nu au reusit sa puna probleme serioase la titlu celor de la Slovan Bratislava, fiind la 17 puncte in spatele lor. Totusi, Dun. Streda are un avans linistitor de 4 puncte fata de ocupanta locului 3, Ruzomberok. Gazdele incheie sezonul cu evolutii modeste, pierzand in precedentele 2 etape. Acestia au cedat mai intai cu Sered, 3-4 pe teren propriu. Runda precedenta, Dun. Streda a pierdut din nou, 1-0 pe terenul celor de la Ruzomberak.

Dun. Streda a reusit sa castige 8 din precedentele 9 partide oficiale disputate pe teren propriu, in compania celor de la Michalovce.

  • Oaspetii nu mai pot avansa in clasament, indiferent de rezultatele din ultima etapa.

Mihalovce

Michalovce este ocupanta locului 5 al play-off-ului din Fortuna Liga, cu 40 de puncte obtinute in 31 de etape. Acestia nu o mai pot ajunge pe Zilina (locul 4), insa pot pierde locul 5, in detrimentul celor de la Sered, in cazul unui esec. Oaspetii nu au mai reusit sa castige in campionat, de acum 4 runde, atunci cand o invingeau pe Zilina cu scorul de 2-1. In ultimele 3 runde, Mihalovce a inregistrat doua remize cu Sered si Slovan Bratislava si un esec pe teren propriu, 0-3 cu Ruzomberak.

Oaspetii stau foarte prost in compartimentul defensiv, cu 53 de goluri incasate in 31 de etape.

Michalovce are un bilant foarte prost pe acest teren, fiind fara victorie la Streda, de peste un deceniu. Echipa nu a impresionat cu nimic in ultimele 2 luni, asadar nu ma astept sa intrerupa aceasta serie astazi. De partea cealalta, Dun. Streda va incerca sa incheie sezonul cu dreptul in fata propriilor suporteri si e posibil sa vedem un succes al lor.

Ponturi fotbal Dun. Streda – Michalovce

1 solist, cota 1.38 la Netbet

sursa foto: alchetron.com