Ponturi Pariuri – Dundalk – Bohemians – Premier Division – 20.05.2019

Luni 20.05.2019, cu incepere de la ora 21:45, va avea loc duelul Dundalk – Bohemians, duel din cadrul rundei a 18-a a primei ligi din Irlanda.

Dundalk s-a instaurat in fotoliul de lider al primei ligi.

Dundalk

Gazdele se claseaza pe prima pozitie a clasamentului inainte de aceasta runda, la egalitate de puncte cu cei de la Shamrock Rovers. Acestia au acumulat 37 de puncte pana in acest moment, cu 11 victorii, 4 remize si 2 infrangeri suferite. Dundalk traverseaza o perioada foarte buna, echipa reusind sa castige 4 din precedentele 5 partide de campionat. In ultimul duel, gazdele de astazi au triumfat la Cork City, cu scorul de 2-0. Dundalk sta destul de bine pe plan defensiv, echipa reusind sa evite golul in 3 din ultimele 4 etape.

Dundalk pierdea ultima partida oficiala pe teren propriu, in August 2018. Acestia erau invinsi atunci de Shamrock Rovers, in Premier Division.

Bohemians nu traverseaza cea mai buna perioada a sa.

Bohemians

Bohemians incepuse foarte bine acest sezon, iar echipa si-a facut repede loc pe podiumul campionatului. In ultima vreme insa, oaspetii sunt de nerecunoscut. Acestia au inregistrat o singura victorie in 5 etape, dupa un 2-0 in deplasarea de la Derry City. Oaspetii nu au confirmat acel succes, pierzand urmatoarele 2 dueluri fara gol marcat, in fata celor de la Cork City si Dundalk. Etapa precedenta a adus un nou pas gresit in tabara celor de la Bohemians, dupa un 1-1 pe terenul celor de la St. Patricks.

Bohemians castiga ultima oara pe acest teren, acum 2 ani de zile. Mai exact, in Octombrie 2017 acestia se impuneau in campionat, cu scorul de 1-0.

Desi traverseaza o perioada foarte buna, Dundalk nu se poate relaxa astazi. Shamrock Rovers asteapta un pas gresit al lor, pentru a face rocada la sefia clasamentului. De altfel, Bohemians poate intra si ea in cursa pentru primul loc, in cazul unui succes. Ma astept la o partida interesanta, in care ambele formatii vor forta in ofensiva, in cautarea celor 3 puncte.

Ponturi fotbal Dundalk – Bohemians

ambele echipe marcheaza, cota 2.00 la Unibet

sursa foto: goal.com