Ponturi pariuri Dundalk vs Qarabag – Champions League

Ponturi pariuri Dundalk vs Qarabag: miercuri este din nou zi de fotbal in Champions League, iar de la ora 21:45, Dundalk o intalneste pe Qarabag. Este un duel din prima mansa a turului II preliminar.

Sursa foto: dundalkdemocrat.ie

Dundalk

Fara rival in Irlanda, Dundalk ofera si in acest sezon o adevarata lectie de fotbal echipelor din Premier Division. Dupa 24 de meciuri disputate de catre ea in campionat, se afla pe primul loc, cu 56 de puncte. Sunt cinci lungimi avans fata de Shamrock Rovers, echipa de pe locul secund, fata de care a jucat si un meci mai putin. Lucrurile au stat putin diferit in ceea ce priveste participarea ei in cupele europene, avand in vedere ca a inceput aventura din turul I.

Dundalk a avut mult de tras in meciurile din turul anterior, cand a dat o lectie de fotbal din punct de vedere defensiv. Meciul cu Riga FC, campioana Letoniei, s-a incheiat 0-0 dubla ambele infruntari, calificarea venind in urma loviturilor de la 11 m. Gary Rogers a reusit sa apere trei dintre penalty-uri.

Qarabag

O abonata permananta la cupele europene in urma prestatiile pe care le are in Azerbaijan, Qarabag a confirmat ca este obisnuita sa joace la acest nivel. Echipa a dat o reprezentatie buna in turul anterior, atunci cand a si inceput aventura europeana in acest sezon. Dupa doua intalniri pe care le-a avut cu Partizani, a reusit sa castige cu 2-0 la general.

Avantajul pe care aceasta l-a luat si datorita caruia s-a calificat, a venit datorita jocului de pe teren propriu. In prima mansa, cand a evoluat pe teren strain, meciul s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. Interesant este ca ambele goluri reusite de aceasta au venit in repriza secunda, din partea lui Ozobic si Dani Quintana.

Timide in atac si mult mai sigure pe aparare, cred ca cele doua vor juca rezervat in partida de miercuri. Dundalk vs Qarabag pare un meci in care ambele formatii vor sta in expectativa, dornice sa nu faca greseli. Una peste alta, asa cum am zis, recomand o varianta de pariu cu putine goluri. Ori, evident, alte pariuri care se pliaza pe ideile mele.

Ponturi pariuri Dundalk vs Qarabag: nu marcheaza ambele, cota 1.55 la Betano