Ponturi pariuri Eastern Suburbs vs Brisbane City – NPL Queensland

Ponturi pariuri Eastern Suburbs vs Brisbane City – NPL Queensland

Ponturi pariuri Eastern Suburbs vs Brisbane City: sambata, de la ora 11:30, ora Romaniei, Eastern Suburbs o intalneste pe Brisbane City. Este un meci din etapa cu numarul 22 din cadrul NPL Queensland.

Eastern Suburbs

Incearca marea cu degetul, desi are mare nevoie de noroc pentru a prinde play-off-ul. Nu ma hazardez deloc, daca spun ca ii este aproape imposibil, desi se afla pe locul al cincilea, cu 31 de puncte. Sunt unsprezece lungimi intre ea si ocupanta locului al patrulea. Puteau sa fie mai putine, dar Eastern Suburbs a reactionat timid in runda anterioara si a pierdut din nou.

A fost un esec la scor de neprezentare, iar Eastern Suburbs a fost simpla partenera de antrenament pentru Queensland Lions. Importanta este revenirea pe terenul propriu, locul unde a reusit in ultimele trei confruntari sa obtina victorii pe linie. Au fost meciuri castigate usor, printre ele si un 7-2 cu Sunshine Coast.

Brisbane City

La polul opus cand vine vorba despre forma de moment, Brisbane Ciy vine dupa patru meciuri in care nu a castigat. Au fost infruntari in care a inregistrat trei infrangeri si un rezultat de egalitate. De altfel, este o echipa care primeste usor goluri, are cinci asemenea meciuri consecutive. Ea este la mijlocul clasamentul, pe locul 8, cu 29 de puncte.

Are un golaveraj pozitiv, +9, nu multe echipe reusind sa inscrie mai mult decat ea.Ce e drept, cele mai multe dintre ele au venit in deplasarile avute. Aproape o medie de trei goluri inscrise in fiecare meci, astea sunt cifrele lui Brisbane City in astfel de intalniri. Tot acolo a reusit sa castige ultimele patru asemenea dispute.

Eastern Suburbs este echipa care a castigat in ultimele trei dueluri disputate in fata lui Brisbane City. Unul dintre aceste meciuri s-au jucat in turul campionatului. Atunci s-au dat goluri multe si am avut rasturnari de scor, ceea ce nu as exclude sa se repete. Spun asta pentru ca primesc usor goluri, in ultimele jocuri au fost vulnerabile si lucrul acesta ne-ar putea aduce un pariu castigator.

Ponturi pariuri Eastern Suburbs vs Brisbane City: peste 3.5 goluri, cota 1.70 la Netbet