Ponturi pariuri Ecuador vs Japonia – Copa America

Ponturi pariuri Ecuador vs Japonia - Copa America

Ponturi pariuri Ecuador vs Japonia: marti dimineata, de la ora 02:00, ora Romaniei, la Belo Horizonte, pe “Mineirao”, Ecuador joaca impotriva Japoniei.

Ecuador

Invinsa in ambele meciuri, Ecuador sta la mana rezultatelor din restul grupelor. Ea poate merge mai departe daca prinde locul al treilea, dar pentru asta trebuie sa o invinga pe Japonia. Nici asa nu este sigura, pentru ca sta la mana rezultatului din partidele Columbia – Paraguay & Qatar – Argentina.

Totusi, echipa s-a prezentat slab, dar a si avut ghinion. Spun asta prin prisma celui care a vazut meciul cu Uruguay, din prima etapa. A pierdut cu 0-4, dar meciul a fost serios influentat de cartonasul rosu primit devreme de ecuadorieni. In meciul al doilea, au marcat datorita unei lovituri de la 11 m, transformata de Enner Valencia.

Japonia

Japonezii au primit o sansa nesperata la calificata, dar si ei, pentru a face asta, trebuie sa castige meciul cu Ecuador. In prezent, se afla pe locul al treilea in Grupa C, cu un singur punct. L-au obtinut dupa remizat spectaculoasa din etapa trecuta, cand au intalnit Uruguay. A fost un duel in care Japonia a condus in permanenta, insa, la final, scorul a fost 2-2.

Subestimata din toate punctele de vedere din cauza echipei pe care a adus-o la Copa America, Japonia se poate califica. Totodata, este conditionata aceasta calificare de o victorie in meciul din ultima etapa. In conditiile de fata meciul dintre Ecuador si Japonia se anunta unul mai spectaculos decat pare pe hartie.

Cum victoria este obligatorie in acest duel, pentru ca ele sa spere la calificare, meciul se anunta unul interesant. Pe de alta parte, pana la ora acestui meci, Ecuador poate sa fie deja eliminata matematic. Oricum o sa fie, sud-americanii sunt obligati sa iasa la joc, sa atace victorie si lucrul acesta s-ar putea sa-i coste.

Ponturi pariuri Ecuador vs Japonia: 1-3 goluri, cota 1.47 la Betano