Ponturi pariuri Ekenas vs Oulu – Ykkonen

Ponturi pariuri Ekenas vs Oulu - Ykkonen

Ponturi pariuri Ekenas vs Oulu: duminica, 16/06/2019, de la ora 18:30, in runda a noua din Ykkonen, Ekenas primeste replica celor de la Oulu.

Sursa foto: football-finland.com

Ekenas

In lupta pentru podium, Ekenas are nevoie sa obtina victoria pentru a ataca acest obiectiv pe termen scurt. Se afla pe pozitia a cincea, cu 10 puncte, dar intre ea si ocupanta locului al treilea sunt doua doua lungimi.

Avantajul principal cred ca este revenirea pe terenul propriu. Este locul unde a reusit sa inscrie in fiecare meci disputat acolo, timp in care a si luat gol. Cu meciuri spectaculoase, printre rezultatele obtinute, se numara si o victorie la scor. In urma cu o luna, aceasta a reusit sa castige cu 7-2, in fata celor de la Mypa. Astfel, Ekenas pe terenul propriu si-a trecut in cont doua victorii, un rezultat de egalitate, cat si un meci pierdut, 1-2, cu Jaro.

Oulu

In scadere de forma, Oulu s-a indepartat serios de prima pozitie si asta doar din cauza ei. In ultimele patru etape, nu a reusit sa inscrie, astfel, a inregistrat doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri. Au fost doua esecuri, 0-1, cu Musa si TPS Turku. Astfel, dintr-o echipa care se lupta pentru podium, acum se afla pe locul al treilea.

Cu 12 puncte acumulate, are un punct avans fata de echipa clasata imediat sub ea in clasament. Mai mult, interesant este ca are doua goluri incasate. Echipa cu cele mai bune cifre in fata defensivei, este la 11 puncte in spatele liderului. Deja se pare ca i s-a pus o eticheta, Oulu este echipa care inscrie foarte putin si primeste la fel de putine goluri.

Sunt echipe care stiu sa joace, insa, Ekenas a iesit mai bine in ultimul an. A reusit sa castige doua din cele patru intalniri. Pe de alta parte, Oulu este echipa cu cea mai buna defensiva, ceea ce ma face sa cred ca o sa fie care dicteaza ritmul. In acest context, astept un meci nul, dar cu cel mult doua modificari de scor.

Ponturi pariuri Ekenas vs Oulu: X2 & sub 3.5 goluri, cota 1.50 la Betano