Ponturi Pariuri – El Gaish – Al Ittihad – Premier League – 21.05.2019

Marti 21.05.2019, incepand cu ora 23:00, va avea loc duelul El Gaish – Al Ittihad, din cadrul rundei a 33-a a primei ligi din Egipt.

El Gaish reprezinta o echipa inconstanta in evolutii.

  • El Gaish

El Gaish se situeaza pe pozitia a 8-a a clasamentului din Premier League, inainte de aceasta runda. Gazdele au reusit sa acumuleze 37 de puncte in 32 de etape, parcursul fiind unul modest. In ultimele 5 partide de campionat, El Gaish a adunat 2 victorii si 3 infrangeri. Etapa trecuta, echipa s-a impus la limita pe terenul celor de la Petrojet, cu scorul de 1-0. Acest succes insa a fost precedat de doua infrangeri cu El Gounah si Al Ahly, 0-2 respectiv 1-2.

El Gaish nu a mai pierdut pe teren propriu cu cei de la Al Ittihad, din Aprilie 2016. Atunci, acestia cedau cu 0-1 in campionat.

Al Ittihad are cea mai slaba defensiva a campionatului.

  • Al Ittihad

Al Ittihad reprezinta o echipa cu aspiratii mult mai mari decat actuala pozitie din clasament. Acestia au 36 de puncte acumulate si sunt la doar 2 puncte deasupra liniei retrogradabile. Cea mai mare probleme a oaspetilor este cu siguranta compartimentul defensiv, cu 51 de goluri incasate in 32 de etape. Runda precedenta, Al Ittihad a pierdut pe teren propriu cu Enppi, scor 0-1. In schimb, oaspetii au reusit sa isi asigure un loc in semi-finalele Cupei Egiptului, dupa o victorie in deplasarea de la Ismaily.

Al Ittihad a castigat 4 din ultimele 5 partide de campionat disputate in deplasare.

Cele doua formatii isi doresc o victorie in aceasta seara, finid amenintate serios de retrogradare. Lupta pentru supravietuire in Premier League este una acerba, locul 16 si locul 8 fiind distantate de doar 3 puncte. Ma astept ca El Gaish si Al Ittihad sa forteze in ofensiva, in cautarea unui succes salvator. Tinand cont si de defensiva slaba a oaspetilor, e foarte probabil sa avem un duel cu multe reusite.

Ponturi pariuri El Gaish – Al Ittihad

peste 2.5 goluri, cota 2.15 la Betano

sursa foto: arabnews.com