Ponturi Pariuri – El Masry – El Entag El Harby – Premier League – 21.05.2019

Marti 21 Mai 2019, cu incepere de la ora 23:00, va avea loc partida El Masry – El Entag El Harby, din cadrul rundei a 33-a a primei ligi din Egipt.

El Masry nu mai are nicio sansa la podium.

El Masry

El Masry a avut parte de un sezon destul de bun, insa evolutiile echipei din ultimele 2 luni au lasat de dorit. Acestia au inregistrat o singura victorie in ultimele 7 etape, fapt pentru care au ratat orice sansa la podium. Ultimul succes a avut loc in data de 11 Aprilie, dupa un 2-1 pe teren propriu cu cei de la Zamalek. De atunci, acestia au inregistrat 3 remize si au pierdut de doua ori. Etapa trecuta, El Masry a fost invinsa de catre Haras El Hodood, 0-1 pe teren propriu. Egipteanul E. Eisa este golgheterul echipei in campionat, cu 7 goluri inscrise pana acum.

El Entag El Harby are inca emotii serioase in ceea ce priveste retrogradarea.

El Entag El Harby

Oaspetii au reusit sa obtina 36 de puncte pana acum, in 31 de etape. Acestia se afla la doar 2 puncte de retrogradare si tinand cont de faptul ca mai sunt 2 etape de disputat, acestia au inca emotii. Un succes astazi insa i-ar putea salva, iar ultimul duel va fii unul fara miza. Echipa traverseaza o perioada destul de slaba, cu un singur succes inregistrat in 5 etape. Runda precedenta, El Entag El Harby a remizat pe teren propriu cu Ismaily, scor 0-0.

El Entag nu a reusit nicio victorie pe terenul celor de la El Masry, in ultimul deceniu.

El Masry este echipa mai experimentata si mai valoroasa in acest duel. Gazdele insa nu mai au niciun obiectiv si acest lucru s-a observat in ultimele etape. De partea cealalta, El Entag El Harby ar trebui sa forteze o victorie, inainte sa se poate gandi la vacanta. E destul de greu ca oaspetii sa plece cu toate cele 3 puncte, insa mizez pentru pronosticul “x2”.

Ponturi pariuri El Masry – El Entag El Harby

x2, cota 1.67 la Betano

sursa foto: nilesports.com