Ponturi Pariuri – Elfsborg – Brommapojkarna – Allsvenskan – 05.11.2018

Luni 05.11.2018, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Elfsborg – Brommapojkarna, din cadrul rundei a 29-a a primei ligi din Suedia.

Elfsborg ocupa pozitia a 11-a a clasamentului primei ligi din Suedia, cu cele 30 de puncte obtinute dupa 28 de partide de campionat. Suedezul S. Lundevall este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 6 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 5 puncte obtinute in 5 etape. Dupa o victorie cu 2-0 pe teren propriu in fata celor de la Sundsvall, cei de la Elfsborg au inregistrat 2 remize consecutive: un 2-2 pe terenul celor de la Trelleborgs si un 0-0 pe teren propriu cu Dalkurd, in ultima runda. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe accidentatii C. Mcvey, G. Robert si suspendatii R. Kaib si D. Gustavsson.

De partea cealalta, Brommapojkarna se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a in Allsvenskan, cu 20 de puncte acumulate in 28 de etape. Suedezul P. Hellquist este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 4 goluri inscrise. Oaspetii traverseaza o perioada foarte slaba in campionat, cu un singur punct acumulat in precedentele 5 dueluri. Dupa remiza pe terenul celor de la Kalmar (scor 1-1), Brommapojkarna a cedat rand pe rand in fata celor de la Hammarby (scor 2-4), Goteborg (scor 0-2), Sirius (scor 2-4) si Norrkoping (scor 0-1), etapa precedenta. Antrenorul oaspetilor nu are niciun absent important pentru aceasta deplasare, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Brommapojkarna are parte de un sezon extrem de slab, echipa fiind amenintata in acest moment de retrogradare. Acestia se afla la un singur punct distanta de locul 14 care le poate permite accesul la baraj, asadar nu isi pot permite un pas gresit astazi. De partea cealalta, Djugarden nu mai are sanse reale la un loc european, asadar echipa este fara miza in aceasta seara. Ma astept la un duel dominat in intregime de oaspeti, iar recomandarea mea este pronosticul “x2”, la o cota de 2.00 oferita de cei de la Unibet.