Ponturi pariuri Energeticianul vs Chindia Targoviste – Liga 2

Ponturi pariuri Energeticianul vs Chindia Targoviste

Ponturi pariuri Energeticianul vs Chindia Targoviste: sambata, 1 iunie, de la ora 17:00, Energeticianul o intalneste pe Chindia Targoviste, in ultima etapa a sezonului 2018/2019 de Liga 2.

Energeticianul Petrosani

Hunedorenii a avut parte de un sezon impartit in doua. Totul a mers foarte bine in prima parte a campionatului, cand acolo era un lot solid. Au plecat o serie de jucatori si Energeticianul a cazut mult in retur. Din cauza jocurilor inregistrate in cea de-a doua parte a campionat, a adus-o pe locul 16, cu 39 de puncte.

Matematic retrogradata, aceasta are o singura victorie in 2019. A reusit in urma cu doua saptamani sa dispuna cu 4-1 de CS BALotesti, o alta echipa dintre cele care merg in Liga 3. De altfel, ultimele sale sase intalniri au adus cel putin trei goluri, cele mai multe venite din partea adversarilor.

Chindia Targoviste

Promovata matematic in prima liga, Chidia Targoviste se gandeste la sezonul viitor. Echipa este la un nivel bun, a reusit sa se mentina pe prima pozitie datorita victoriei din etapa trecuta. S-a impus acasa, cu 4-1, in fata celor de la Luceafarul Oradea. A fost a zecea partida consecutiva disputata de targovisteni si in care au iesit neinvinsi.

Mai mult decat atat, in 2019, Chindia a pierdut o singura data. La sfarsitul lunii martie a pierdut cu 0-1, in deplasarea de la Constanta, cu Farul. De atunci si pana in prezent au mai avut loc zece meciuri, noua dintre ele au fost victorii si unul s-a terminat la egalitate.

In meciul din tur am avut parte de un meci spectaculos, 2-2 fiind atunci scorul. lucrurile nu cred ca se vor schimba cu nimic nici de aceasta data. Vorbim despre doua echipe care nu mai au nimic de pierdut, soarta lor este deja stabilita. In acest context, pana la finalul partidei de sambata ma astept ca jocul sa fie la un nivel ridicat, astfel, sa asistam la cel putin trei modificari de scor.

Ponturi pariuri Energeticianul vs Chindia Targoviste: peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet