Ponturi Pariuri – Enppi – Misr Elmaqasah – Premier League – 21.05.2019

Marti 21.05.2019, va avea loc duelul Enppi – Misr Elmaqasah, din cadrul rundei a 33-a a primei ligi din Egipt. Partida va avea ora de start la 23:00.

Enppi se afla la doar 2 puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Enppi

In mod paradoxal, desi se afla pe pozitia a 9-a, Enppi are inca emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Echilibrul in campionatul Egiptului este incredibil. Distanta dintre locul 9 ocupat de Enppi si locul 16 ocupat de Petrojet, este de doar 2 puncte, cu 2 etape inainte de final. Gazdele au avut parte de o luna Mai destul de buna, cu 2 victorii obtinute in partidele cu Petrojet si Al Ittihad. Acestia nu au reusit etapa precedenta sa inlature emotiile, in duelul cu Al Ahly. Cei de la Enppi au fost invinsi in deplasare, cu scorul de 2-0.

Enppi reprezinta o echipa destul de buna pe teren propriu. Ultima infrangere a acestora in fata suporterilor a avut loc in Martie. Atunci, Wadi Degla se impunea aici cu scorul de 2-1, in campionat.

Misr Elmaqasah evolueaza fara obiectiv in ultimele 2 etape.

Misr Elmaqasah

Misr Elmaqasah a fost inconstanta in evolutii pe parcursul acestui sezon. Oaspetii se afla pe locul 6 in acest moment, cu 45 de puncte acumulate in 32 de etape. Acestia au insa 21 de puncte distanta de locul 3 orcupat de Pyramids, asadar nu se mai pot califica in competitiile continentale. Echipa a reusit etapa precedenta sa obtina abia prima victorie in ultimele 7 etape. Misr Elmaqasah s-a impus la limita pe teren propriu cu Nogoom FC, scor 2-1.

Ghanezul J. Antwi este cel mai bun jucator al oaspetilor, cu cele 11 goluri inscrise in campionat.

Misr Elmaqasah nu cred ca va forta prea mult in aceasta deplasare, gandul jucatorilor fiind deja la vacanta. De partea cealalta, Enppi nu mai poate calca gresit, altfel risca un dezastru in ultima etapa. Tinand cont de evolutiile bune ale acestora pe teren propriu, ma astept la un succes al lor.

Ponturi fotbal Enppi – Misr Elmaqasah

1 solist, cota 2.45 la Netbet

sursa foto: kingfut.com