Ponturi pariuri Estonia vs Cehia – Preliminarii Campionatul Mondial

Ponturi pariuri Estonia vs Cehia
sursa foto Facebook

Ponturi pariuri Estonia vs Cehia – Preliminarii Campionatul Mondial

Estonia si Cehia isi incep parcursul in preliminariile Campionatului Mondial, Miercuri 24 Martie 2021 – de la ora 19:00.

888 nu le acorda prea multe sanse gazdelor, care au o cota de 17 la victorie!

Cote 888 Estonia vs Cehia

Estonia

Estonia nu a mai castigat o partida oficiala din 2018! Sunt aproape 3 ani de zile de cat estonienii se impuneau in Grecia, cu scorul de 1-0. Este vorba de o partida de Nations League, o competitie in care alb-albastrii nu au mai dat randament. Estonia a terminat anul trecut pe locul 4 intr-o grupa cu Armenia, Macedonia de Nord si Georgia – retrogradand astfel in Liga D.

In preliminariile Campionatului European, gazdele de astazi au obtinut un singur punct. Estonienii terminau la egalitate in deplasarea din Belarus, scor 0-0. De asemenea, nationala a marcat doar 2 goluri in 8 partide si a incasat nu mai putin de 25!

Cehia

Cehia este o nationala mult mai valoroasa decat adversara sa, indiferent de compartimentul la care ne raportam. Intre buturi se va afla Vaclik (Sevilla), iar in defensiva se regaseste Tomas Kalas, un jucator crescut de Chelsea. Probail cel mai important nume in acest moment este Tomas Soucek. Mijlocasul central al celor de la West Ham a marcat din nou in Premier League, in remiza cu 3-3 contra celor de la Arsenal.

Cehii au terminat pe locul 2 in Grupa A de calificare pentru Campionatul European. Astfel acestia s-au calificat alaturi de Anglia la turneul final ce a fost reprogramat pentru aceasta vara. Anul 2020 s-a incheiat pentru oaspeti cu o victorie in Nations League, 2-0 contra Slovaciei. Astfel nationala a incheiat pe prima pozitie, deasupra Scotiei, Israelului si Slovaciei.

Cehia a invins-o mereu pe Estonia in partidele directe, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale. Ultima oara cele doua se intalneau intr-un meci de pregatire – in vara anului 2004. Astazi este o diferenta mare de valoare, iar oaspetii nu isi permit pasi gresiti la Lublin.

In conditiile in care Belgia si Tara Galilor mai fac parte din aceasta grupa, cred ca Cehia va incerca sa isi construiasca un golaveraj bun. Merg pe o victorie categorica din partea lui Soucek & co.

Ponturi pariuri Estonia vs Cehia

2 pauza / 2 final, cota 1.75 la 888