Ponturi pariuri Falkenbergs vs Kalmar – Allsvenskan

Sambata 01 Iunie, de la ora 19:00, Alkohol Arena va gazdui partida Falkenbergs vs Kalmar, din cadrul rundei a 12-a a primei ligi din Suedia.

  • Falkenbergs traverseaza o perioada extrem de slaba

Falkenbergs

Gazdele au inceput cu stangul acest sezon, reusind sa obtina un singur succes in 11 etape, dupa un 1-0 cu Orebro in prima runda. Mai apoi insa, Falkenbergs a luat-o din mai rau in mai rau, ajungand acum sa se ingrijoreze in ceea ce priveste retrogradarea. Gazdele au un singur gol marcat in ultimele 4 partide de campionat, in remiza din runda precedenta, 1-1 pe terenul celor de la Helsingborg. Falkenbergs este in cautarea primei victorii pe teren propriu, din luna Martie incoace.

Gazdele au un golaveraj dezastruos. Acestia au marcat doar 9 goluri in 11 partide si au incasat nu mai putin de 21 de goluri.

  • Oaspetii se afla pe o panta descendenta.

Kalmar

Cei de la Kalmar nu se pot lauda nici ei cu o forma prea buna. Acestia au un singur punct acumulat in precedentele 3 etape, dupa un 1-1 cu Elfsborg pe teren propriu, etapa precedenta. In duelurile ce au precedat aceasta remiza, Kalmar a pierdut la limita cu Malmo FF si  Hacken, 1-0 in deplasare. Oaspetii rueseau acum 4 runde sa obtina abia a 2-a victorie a sezonului, dupa un 1-0 pe teren propriu cu Helsingborg.

Cei de la Kalmar nu au pierdut niciodata pe terenul celor de la Falkenbergs, o partida de campionat.

Avem fata in fata doua dintre cele mai modeste echipe din Allsvenskan, daca vorbim de forma de moment. Gazdele se afunda din ce in ce mai mult la retrogradare, cu doar 6 puncte acumulate in 11 etape. De partea cealalta, Kalmar a ajuns la 3 puncte de locul 14. Moralul este cu siguranta la pamant in ambele tabere, iar o remiza nu le ajuta cu nimic. Ma astept ca ambele sa forteze in ofensiva, in cautarea celor 3 puncte. Tinand cont si de defensiva slaba a gazdelor, ma astept ca golurile sa isi faca aparitia.

Ponturi fotbal Falkenbergs vs Kalmar

peste 2.5 goluri, cota 2.12 la Unibet

sursa foto: sportgamespes.com