Ponturi pariuri FC Copenhaga vs TNS – Liga Campionilor

Ponturi pariuri FC Copenhaga vs TNS – Liga Campionilor

Ponturi pariuri FC Copenhaga vs TNS: miercuri, 31 iulie 2019, de la 20:45, la Copenhaga, pe “Tella Parken”, FC joaca cu galezii de la TNS. Meciul pleaca de la 2-0 pentru danezi, care, daca se vor califica, vor juca cu Steaua Rosie Belgrad sau cu finlandezii de la HJK.

FC Copenhaga

O repriza i-a fost de ajuns campioanei Danemarcei pentru a-si arata superioritatea. Sotiriou a inscris primul gol al meciului din tur dupa doar 18 minute de joc. Skov a transformat si el un penalty, in minutul 61. Totusi, lucrurile erau transare, echipa daneza juca un fotbal foarte bun, care nu i-a permis rivalei sa traga pe poarta lui Grytebust.

Succesul din prima mansa a turului II preliminar al Ligii Campionilor a fost confirmat cu una alt succes. FC Copenhaga a evoluat la sfarsitul saptamanii trecute in Superliga, unde s-a impus cu 2-0, in fata lui Horsens. Astfel, Stale Solbakken&Co. au punctaj maxim dupa primele trei meciuri disputate in campionatul intern. Este o performanta pe care ea si Midtjylland au realizat-o.

TNS

Campionatul in Tara Galilor inca nu s-a reluat, ultimul meci jucat de TNS in competitiile interne a avut loc in urma cu aproape trei luni. Cele trei meciuri oficiale disputate de aceasta, in sezonul 2019/2020, au fost in Liga. Aici a reusit sa se califice si cu putin noroc, in detrimentul uneia dintre adversarele accesibile.

The New Saints nu a facut deloc cel mai bun joc al ei in dubla cu Feronikkeli, dar intr-un final a castigat cu 3-2 la general. Acelasi lucru nu s-a mai intamplat si cu FC Copenhaga, echipa in fata careia n-a miscat in front. In 95 de minute de joc efectiv, formatia galeza nu a amenintat nici macar o singura data poarta adversa. Au fost cifre slabe, care, cred ca spun totul despre capacitatea maxima a echipei.

Nu stiu cum s-a vazut dubla asta pentru voi, dar eu n-am dat nici macar o sansa celor de la TNS. Pe langa faptul ca vin dintr-un fotbal foarte modest, FC Copenhaga pare sa fie pe cai mari. Acesta este si unul dintre motivele pentru care m-astept sa puna piciorul pe acceleratie si in mansa secunda. Totusi, vorbim despre o formatie in plin campionat, care a reusit sa castige toate meciurile oficiale, marcand de cel putin doua ori.

Ponturi pariuri FC Copenhaga vs TNS: peste 2.5 goluri, cota la Betfair