Ponturi pariuri FC Dallas vs New Mexico – US Open Cup

Ponturi pariuri FC Dallas vs New Mexico

Ponturi pariuri FC Dallas vs New Mexico: joi dimineata, de la ora 03:00, pe “Westcott Field” are loc FC Dallas vs New Mexico, o partida a optimilor US Open Cup.

Sursa foto: mlssoccer.com

FC Dallas

Problemele pe care FC Dallas le-a avut la inceputul sezonului par ca s-au rezolvat. Sunt trei meciuri jucate in luna iunie si in toate aceste infruntari a iesit cu fruntea sus. Pe langa faptul ca a castigat doua dintre ele, a si dat cel putin doua goluri in aceste partide. Cea mai recenta a avut loc in urma cu o saptamana, atunci cand a invins-o cu 4-0 pe Oklahoma City Energy.

In US Open Cup nu s-a pus probleme sa fie eliminata de o echipa precum Oklahoma. De altfel, faptul ca joaca din nou acasa este un plus important si un element de luat in seama. FC Dallas pe teren propriu are o singura infrangere in cele noua meciuri jucate, iar in majoritatea dintre ele a reusit sa inscrie cel putin un gol.

New Mexico

pe locul al treilea in campionatul Statelor Unite ale Americii, New Mexico are un punct mai putin decat liderul. De altfel, ea a condus campionatul pana in etapa trecuta, cand din nou a pierdut si a cazut pe locul al treilea. De altfel, nefacand parte din Major League Soccer, automat e obligata sa joace mai multe tururi de cupa.

A dat un randament bun, drept pentru care a si ajuns pana in momentul de fata. De altfel, in urma cu o saptamana a dispus cu 3-2, de o echipa de prima mana, Colorado Rapids. Succes a venit dupa ce s-au transformat patru penalty-uri, 2-2 fiind scorul final. Nu acela a fost ultimul joc, pentru ca pe 16 iunie, New Mexico a pierdut cu LA Lights, 1-5, in deplasare.

Poate ca New Mexico a reusit sa elimine o echipa de MLS in turul anterior, dar nu a intalnit o echipa oarecare. A fost un duel cu una dintre cele mai slabe formatii aliniate in cele doua conferinte. Este motivul pentru care nu cred ca poate produce surpriza in fata unei echipe precum DC Dallas. Texanii stiu cum sa puna probleme cand joaca acasa, un singur meci l-au terminat fara sa inscrie.

Ponturi pariuri FC Dallas vs New Mexico: 1 pauza / 1 final, cota 1.60 la Unibet