Ponturi pariuri FC Dallas vs Toronto FC – MLS

Ponturi pariuri FC Dallas vs Toronto FC

Ponturi pariuri FC Dallas vs Toronto FC: duminica, 23.06.2019, de la ora 03:00, ora Romaniei, FC Dallas si Toronto FC se vor infrunta, pe “Toyota Stadium”. Este un duel care face parte din programul Major League Soccer.

FC Dallas

Texanii s-au facut de ras in ultimul meci oficial jucat, cand au pierdut cu 1-2, acasa, in fata lui New Mexico. A fost un joc care s-a disputat in Cupa Statelor Unite, insa, a aratat ca o echipa neinteresa, folosind jucatori de mana a 2-a. De altfel, nici in campionat nu se poate lauda cu succes in ultimele meciuri.

Cu un singur succes in ultimele opt runde, FC Dallas a pierdut destul de mult in clasament. Abordeaza acest duel, de duminica, direct de pe pozitia a 5-a, din Conferinta de Vest, cu 22 de puncte. Este diferenta mare intre ea si prima clasata, deja sunt 15 lungimi intre ele. Mai mult, singura lupta reala pe care o da, este sa nu iasa din play-off. Intre ea si prima echipa care sta la panda sunt trei lungimi, avand si un meci in plus.

Toronto FC

Pentru mine, care urmaresc Major League Soccer, Toronto FC ramane un brand, o echipa care stie sa joace spectaculos. Arata asta si in acest sezon, cu toate ca rezultatele sunt contradictorii. Echipa se afla abia pe locul 7 in Conferinta de Est, cu 19 puncte, cu o lungime mai mult decat Orland City, urmaritoarea sa.

A avut o perioada mai mare de liniste, pentru ca ea nu a jucat in Cupa Statelor Unite. Cel mai recent meci l-a avut in urma cu doua saptamani, acasa, cand a remizat cu Sporting Kansas City, 2-2. Ultimele trei dueluri s-au terminat de asa maniera, cu goluri de ambele parti si cu ea fara victorie. Ultima oara cand a castigat, s-a intamplat in urma cu o sapte saptamani, intr-un 2-0, cu Orlando, meci jucat in deplasare.

Imi place jocul ambelor echipe, rareori le vezi sa joace la 0-0. Pe de alta parte, greselile pe care Toronto le face, imi par mai grave decat ale texanilor. Mai mult, FC Dallas este echipa care a castigat patru din ultimele cinci dueluri directe. Cum joaca si pe teren propriu, locul unde o singura echipa a reusit sa o invinga, cred ca o sa controleze jocul. O sa o faca suficient de mult pentru a pune stapanire in totalitate pe cel putin o repriza.

Ponturi pariuri FC Dallas vs Toronto FC: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.45 la Betano