Ponturi Pariuri – FC Viitorul – Dunarea Calarasi – Liga 1 – 22.07.2018

Duminica 22.07.2018, incepand cu ora 18:00, va avea loc duelul FC Viitorul – Dunarea Calarasi, din cadrul primei runde a primei ligi din Romania.

FC Viitorul a incheiat sezonul precedent de Liga 1 pe pozitia a 4-a, cu 35 de puncte acumulate. Ianis Hagi a fost golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori in play-off. Constantenii au disputat o serie de amicale in aceasta vara, avand parte de evolutii alternante. Acum cateva zile, elevii lui Gheorghe Hagi au reusit sa se califice in turul 2 preliminar Europa League, dupa un 2-0 la general in fata celor de la Racing Luxembourg. Viitorul s-a intarit in aceasta vara prin venirile lui Ed. Florescu, Vlad Achim, Luchin, Houri, Bajan si Tara. In schimb, Cr. Ganea, Capusa, R. Banica, Twumasi, D. Dumitrescu, Cicaldau si Buzan au parasit echipa.

Dunarea Calarasi a promovat in prima liga din Romania, dupa ce a castigat liga secunda. Acestia s-au clasat pe prima pozitie, cu 93 de puncte acumulate in 38 de etape si 75 de goluri inscrise. V. Alexandru a fost omul cheie al celor de la Calarasi sezonul precedent, acesta reusind sa puncteze de 24 de ori. D. Ispas, Gligorov, Cucu, Honciu, Monroy, Straton, Seroni, Buzan, Mediop, Danciu, Keyta, Babei, G. Simion, Dinca si Buzan au sosit la echipa din Calarasi in aceasta vara. In schimb, Spehar, B. Vasile, B. Manole, Fl. Muntean, Tomozei, C. Rus, Mardare, Al. Avram, St. Paun, C. Cristea si Doman au parasit trupa din Calarasi.

FC Viitorul este marea favorita la caselor de pariuri, lucru fondat ce e drept. Acestia provin dintr-un esalon superior, iar trupa lui Hagi nu mai reprezinta o simpla echipa de tineri. Acestia au deja un titlu de campioni in palmares si participari in Europa, recent reusind chiar sa treaca fara emotii de luxemburghezii de la Racing Luxembourg. De partea cealalta, Dunarea Calarasi reprezinta o echipa ce a dominat liga secunda, insa nivelul este unul mult mai ridicat in acest moment. Ma astept la un duel dominat in intregime de constanteni, care au taria de caracter si mentalitatea de a se impune in aceasta prima etapa.