Ponturi pariuri Ferroviario vs Imperatriz – Serie C

Ponturi pariuri Ferroviario vs Imperatriz

Ponturi pariuri Ferroviario vs Imperatriz: in Brazilia campionatele nu se intrerup indiferent de competitiile care se vor desfasura. Astfel, sambata, 15 iunie, de la ora 22:00, Ferroviario primeste replica celor de la Imperatriz, in runda a 8-a.

Ferroviario

Pe primul loc in Seric C – Grupa A, Ferroviario vine motivata sa faca inca o victima. Faptul ca joaca pe teren propriu este un plus important in economia campionatului. Toate meciurile jucate de aceasta pe teren propriu au fost incheiat cu succes, de fiecare data a reusit sa castige. La fel s-a intamplat si in etapa anterioara, atunci cand a dispus cu 3-2, de Treze.

Are patru victorii in ultimele cinci dueluri, ceea ce o duce la 16 puncte, cu patru mai multe decat Santa Cruz, echipa de pe locul secund. Are cea mai buna defensiva si cel mai bun atac din grupa, demonstrand ca este echipa mai buna. Cum si-a depus candidatura la castigarea acestei grupe, este bine de stiut ca a dat gol in fiecare meci jucat.

Imperatriz

Ataca play-off-ul, ea se afla pe locul 6, cu 8 puncte, la trei lungimi in spatele locului 4, ultimul care prinde play-off-ul. Dupa o serie de meciuri deloc convingatoare, soarele a rasarit pe strada celor de la Imperatriz. In ultima runda, a reusit sa obtina o noua victorie, 4-2 s-a incheiat meciul sustinut contra celor de la ABC. A fost o deplasare in care s-a inscris la fiecare ocazie avuta.

Totodata, succesul din runda anterioara a insemnat si primul din meciurile de pe teren strain. Restul de doua meciuri care au fost jucate in aceasta postura, au insemnat infrangeri. A pierdut la scor cu Nautico (2-4), iar apoi cu Botafogo PB (1-2). De remarcat ca toate aceste infruntaria vute de Imperatriz pe teren strain au adus cel putin trei goluri si ambele au inscris.

In Brazilia am inceput sa avem meciuri echilibrate, insa, cele doua sunt formatii care stiu sa puna problema in ofensiva. Drept consecinta, cu toate ca echipa gazda este favorita, ma astept sa avem cel putin doua goluri inscrise. As lua in considerare ca ambele reusite sa apartina echipei gazda, Ferroviano marcand meci de meci.

Ponturi pariuri Ferroviario vs Imperatriz: gazdele castiga, cota 1.57 la Betfair