Ponturi Pariuri – Feyenoord – Venlo – Eredivisie – 04.11.2018

Duminica 04.11.2018, incepand cu ora 17:45, va avea loc duelul Feyenoord – Venlo, din cadrul rundei a 11-a a primei ligi din Olanda.

Feyenoord se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Eredivisie, cu 20 de puncte acumulate dupa 10 etape. Olandezul R. van Persie este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 6 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa victoria cu 3-0 pe teren propriu in fata celor de la Zwolle, acestia au pierdut cu acelasi scor, pe terenul celor de la Ajax. In Cupa Olandei, Feyenoord a reusit in ultima runda sa o invinga fara emotii pe Den Haag pe teren propriu, cu scorul de 5-1. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe suspendatul St. Juste J si accidentatul R. Haps.

De partea cealalta, Venlo ocupa pozitia a 6-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 15 puncte dupa 10 partide de campionat. Bosniacul T. Susic este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 3 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta in campionat, cu 4 puncte acumulate in ultimele 2 partide. Dupa victoria cu 2-0 in fata celor de la Den Haag, acestia au remizat etapa precedenta pe terenul celor de la FC Emmen, scor 1-1. In Cupa Olandei, Venlo tocmai ce a fost eliminata de catre Alkmaar, dupa un 2-0 in deplasare. Principalul absent al oaspetilor in aceasta deplasare este olandezul R. Janssen, acesta fiind suspendat.

Acest duel pune fata in fata doua echipe cu un sezon asemanator. Ambele au dat dovada de inconstanta in primele 10 etape, avand parte de evolutii bune si modeste. Desi are avantajul unui lot mai valoros si mai multa experienta, Feyenoord va avea probleme astazi, tinand cont de forma celor doua. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti. Fiind dificil de prezis o invingatoare, recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.97 oferita de cei de la Unibet.