Ponturi Pariuri – Feyenoord – Zwolle – Eredivisie – 21.10.2018

Duminica 21.10.2018, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Feyenoord – Zwolle, din cadrul rundei a 9-a a primei ligi din Olanda.

Feyenoord se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Eredivisie, cu 17 puncte acumulate dupa 8 etape. Olandezul R. van Persie este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 6 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 7 puncte obtinute in precedentele 3 etape. In ultima runda, Feyenoord a terminat la egalitate pe terenul celor de la Willem II, scor 1-1. In Cupa Olandei, gazdele nu au avut deloc emotii, invingand-o pe Gemert in deplasare, cu scorul de 4-0. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Echipa probabila: Biljow – Malacia, Heijden, Botteghin, Juste – Clasie, Vilhena – Larsson, Van Persie, Berghuis – Jorgensen

De partea cealalta, Zwolle ocupa pozitia a 10-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 10 puncte dupa 8 partide de campionat. Olandezul W. van Crooij este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 3 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla intr-o continua ascensiune, cu 7 puncte acumulate in ultimele 3 partide de campionat. Dupa remiza pe terenul celor de la Alkmaar (scor 2-2), Zwolle a triumfat etapa precedenta pe teren propriu, 2-0 in fata celor de la Excelsior. In Cupa Olandei, Zwolle s-a impus etapa precedenta la limita, 1-0 pe terenul celor de la Staphorst. Dico Koppers si Diederik Boer nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Echipa probabila: Hart – Ehizibue, Polen, Lam, Paal – Hamer, Dekker, Genreau – Namli, Duinen, Croojj

Feyenoord reprezinta favorita certa a acestui duel. Gazdele au un lot net superior adversarei de astazi, iar avantajul terenului propriu este unul demn de luat in seama. De altfel, Feyenoord a reusit sa inscrie de 17 ori in 8 etape, in timp ce Zwolle se poate “lauda” cu doar 9 goluri inscrise. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.72 oferita de cei de la Unibet.