Ponturi Pariuri – Frankfurt – Apollon – UEFA Europa League – 25.10.2018

Joi 25.10.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Frankfurt – Apollon, din cadrul rundei a 3-a a grupelor Europa League.

Frankfurt se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Bundesliga, cu 13 puncte acumulate dupa 8 etape. Sarbul L. Jovic este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. In campionat, gazdele au parte de evolutii foarte bune, cu 3 succese consecutive inregistrate. In ultima runda, Frankfurt a umilit-o pe Dusseldorf pe teren propriu, cu scorul de 7-1. In Europa League, acestia s-au impus in prima etapa in fata celor de la Marseille (scor 2-1), ca in runda secunda sa o invinga far adrept de apel pe Lazio, pe teren propriu, cu scorul de 4-1. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe T. Chandler, G. Paciencia si C. Salcedo, acestia fiind accidentati.

De partea cealalta, Apollon ocupa pozitia a 2-a a clasamentului primei ligi din Cipru, echipa reusind sa adune 15 puncte dupa 5 partide de campionat. Argentinianul F. Pereyra este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 6 goluri inscrise in campionat. Oaspetii traverseaza o perioada buna in competitiile interne, cu victorii consecutive inregistrate in campionat. In ultima runda, Apollon a triumfat pe teren propriu, 5-0 in fata celor de la Ermis. In Europa League, cipriotii nu o duc prea bine, cu un singur punct acumulat in 2 etape. Acestia au cedat pe terenul celor de la Lazio cu scorul de 2-1 si au remizat pe teren propriu in fata celor de la Marseille, scor 2-2. Antrenorul oaspetilor nu are nicio indisponibilitate pentru aceasta deplasare, asadar va putea trimite in teren cea mai buna formatie.

Frankfurt este una din cele mai spectaculoase echipe ale momentului in Europa, nemtii reusind sa inscrie nu mai putin de 17 goluri in precedentele 4 partide oficiale. De partea cealalta, Apollon merge perfect pe plan intern, iar in Europa a dovedit ca se poate lua la tranta cu granzii, inscriind in partidele cu Lazio si Marseille. Tinand cont de forma traversata de ambele formatii, ma astept la o partida spectaculoasa, cu ocazii multe de poarta. Recomandarea mea asadar este pronosticul “peste 2.5 goluri”.