Ponturi Pariuri – Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna – Liga 1 – 23.07.2018

Pedro Henrique(S) si Jasmin Trtovac(D) in meciul de fotbal dintre ACS Poli Timisoara si Gaz Metan Medias, din etapa a XXII-a a Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, 6 februarie 2017. Sebastian Tataru / Sport Pictures

Luni 23.07.2018, incepand cu ora 18:00, va avea loc duelul Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna, din cadrul primei runde a primei ligi din Romania.

Gaz Metan Medias a incheiat sezonul precedent de Liga 1 pe pozitia a 4-a a play-out-ului, cu 30 de puncte acumulate. M. Rondon a fost golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori in play-out. Cei de la Medias au disputat o serie de partide amicale in aceasta vara, avand parte de evolutii alternante. Acestia s-au impus cu 1-0 in fata celor de la Sp. Subotica si cu 2-0 in fata celor de la Mladost, insa au cedat in duelurile cu Alba Iulia, Zemun, M. Saransk si Javor. Gaz Metan Medias s-a intarit in aceasta vara prin venirile lui Batista, Diallo, N. Lopes si S. Lupu. In schimb, Sg. Popovici, Rondon, P. Parvulescu, Fytanidis si Fioretos au parasit echipa.

Concordia Chiajna s-a clasat pe pozitia a 5-a a clasamentului din play-out, cu 30 de puncte acumulate in 14 etape. P. Batin a fost golgheterul echipei in play-out, acesta reusind sa puncteze de 3 ori. Concordia Chiajna a disputat o singura partida amicala in aceasta vara, reusind sa se impuna la limita in fata austriecilor de la Admira, cu scorul de 1-0. Gabi Matei, M. Leca, Ivanovici, Gorobsov, Mazarache, Ghislain si Greab au sosit la echipa din Chiajna in aceasta vara. In schimb, Isvoranu, Patache, COrban, Enza Yamissi, Bud si Babici au parasit echipa lui Ionut Badea.

Cele doua echipe au avut parte de un sezon modest in Liga 1, reusind cu greu sa evite retorgradarea. Cu siguranta ca acelasi obiectiv il vor avea si in acest an, mai ales dupa campania de transferuri destul de subtire. Gaz Metan Medias si-a pierdut golgheterul in aceasta vara, asadar nu ma astept ca acestia sa faca spectacol in ofensiva. Nici Chiajna nu a impresionat la capitolul achizitii, deci e greu de prezis o invingatoare. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol, asadar voi opta pentru un pronostic bazat pe goluri.