Ponturi Pariuri – Genk – Brondby – Calificari Europa League – 23.08.2018

Joi 23.08.2018, incepand cu ora 21:30, va avea loc duelul Genk – Brondby, din cadrul play-off-ului pentru Europa League.

Genk tocmai ce a inceput noul sezon competitional, echipa clasandu-se pe pozitia a 2-a in campionat, cu 10 puncte acumulate in 4 partide. Ucrainianul R. Malinovsky este cel mai bun marcator al echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 3 ori pana acum. Acestia au un parcurs excelent in campionat, etapa precedenta reusind sa se impuna fara emotii pe teren propriu, 3-1 in fata celor de la Charleroi. In turul 3 preliminar, Genk nu a avut prea mari emotii in fata polonezilor de la Lech. Dupa un 2-0 in mansa tur de pe teren propriu, acestia s-au impus cu scorul de 2-1 in returul din Polonia. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe V. Screciu si M. Ingvartsen, ambii fiind accidentati.

De partea cealalta, Brondby se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului primei ligi din Danemarca, echipa reusind sa obtina 10 puncte dupa 6 etape. Croatul A. Erceg este golgheterul echipei in campionat, cu cele 3 goluri inscrise pana in acest moment. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa succesul cu Nordsjaelland (scor 2-0), acestia au fost infranti de catre FC Copenhaga (scor 1-3) si Esbjerg, etapa precedenta, scor 0-1. In turul 3 preliminar, oaspetii au reusit sa o elimine pe Sp. Subotica, cu scorul general de 4-1. Antrenorul oaspetilor nu ii are la dispozitie in aceasta deplasare pe suspendatul J. Kabongo si accicdentatii K. Mensah, P. Arajuuri si B. Rocker.

Genk este favorita certa a acestei partide si a dublei manse, echipa avand un lot superior din punct de vedere valoric. De altfel, acestia vin dupa 4 succese consecutive in partidele oficiale, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De partea cealalta, oaspetii au pierdut ultimele 2 partide de campionat, asadar ma astept sa aiba probleme serioase in Belgia. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept ca Genk sa domine partida fara prea mari emotii si sa se impuna la capatul celor 90 de minute. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.70 oferita de cei de la Unibet.