Ponturi pariuri Ghana vs Benin – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Ghana vs Benin

Ponturi pariuri Ghana vs Benin: marti, 25 iunie 2019, de la ora 23:00, la Ismailla, pe “Ismailla-Stadium”, Ghana vs Benin este duelul care urmeaza sa aiba loc. Este un joc din prima etapa a Grupei F, de la Cupa Africii pe Natiuni.

Sursa foto: ghanalive.tv

Ghana

Antrenorul Kwesi Appiah a anuntat lotul pe care Ghana il deplaseaza in Egipt, la Cupa Africii pe Natiuni 2019. Printre jucatorii care au fost confirmati, fac parte si Gyan Asamoah, Christian Atsu, Kwadwo Asamoah sau Thomas Partey. Acestia sunt jucatori la cluburi din campionate puternice ale Europei, precum Atletico Madrid, Inter sau Newcastle.

De altfel, Ghana a avut o grupa foarte usoara in calificari, reusind sa obtina biletele pentru CAN fara emotii. Desi a luat noua puncte din 12 maxim posibile, nu s-a pus problema sa nu castiga grupa. Sierra Leone nu a mai participat in calificari, iar Etiopia a fost ciuca batailor, asa ca a fost o lupta in doi pentru doua locuri.

Benin

Nationala statului Benin vine mai mult ca in vacanta la Cupa Africii pe Natiuni.  In cele trei editii la care a mai luat parte pana in momentul de fata, nu doar ca nu a iesit din grupe, dar nu a castigat. Are un bilant demn de o echipa slaba, cu opt infrangeri si un rezultate de egalitate. Se vede foarte bine acest lucru si prin prisma lotului anuntat pentru acest turneu.

Are jucatori legitimati la echipe din Europa, unele din ligi considerate puternice, precum Huddersfield. Acest lucru a si facut difernta in Grupa D a calificarilor. A avut acolo adversari precum Gambia, Togo si Algeria. Totusi, mai departe a mers alaturi de Algeria, ea s-a clasat pe locul al doilea, avand golaveraj negativ.

Cota ghanezilor a crescut, de la 1.57 cat avea initial, acum, la Unibet, are 1.72. Intr-adevar, nu este un lucru anormal, dar conform informatiilor din presa nu sunt tensiuni sau nu a intervenit nimic in sanul echipei. Mai mult decat atat, astept sa inceapa cu dreptul competitia, in fata unei nationale limitata a Beninului.

De-a lungul timpului, Ghana si Benin s-au mai intalnit in meciuri directe, dar nu recent. Ultima oara cand s-au duelat intr-un meci oficial a fost in urma cu aproape zece ani.

Ponturi pariuri Ghana vs Benin: Ghana castiga oricare dintre reprize, cota 1.40 la Unibet