Ponturi pariuri Green Gully vs Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Ponturi pariuri Green Gully vs Port Melbourne Sharks - NPL Victoria

Ponturi pariuri Green Gully vs Port Melbourne Sharks: sambata, 22 iunie 2019, de la ora 08:00, Green Gully o intalneste pe Port Melbourne Sharks. Meciul face parte din etapa cu numarul 18 din NPL Victoria.

Green Gully

Situatia inca ramane una buna, Green Gully nu ne-a dezamagit si meciul din etapa trecuta l-a terminat asa cum ne-am asteptat. La o cota de 1.44 pariul din intalnirea anterioara a iesit, meciul s-a terminat 2-2. A fost un joc pe care l-a disputat pe terenul lui Dandenong. Putin ingrijorator ca s-a ajuns la cinci etape consecutive in care nu a reusit sa castige, in toate aceste meciuri ambele au inscris.

O infrangere si patru rezultate de egalitate, aceasta este serie de intalniri din ultima luna. Continua sa fie pe loc de play-off, Green Gully ocupa pozitia a cincea, cu 26 de puncte. Totusi, are nevoie de un refresh, pentru ca este la un singur punct de Altona Magic, echipa aflata sub linia obiectivului.

Port Melbourne Sharks

Meciul din etapa trecuta a fost abordat curajos, ceea ce i-a adus a sasea victorie consecutiva. Port Melbourne Sharks a invins-o cu 4-0 pe Pascoe Vale. 1.62 a avut atunci cota pentru un eventual succes pe care si noi l-am anticipat. Pe de alta parte, juca cu o echipa mai slabe decat ea si asta in conditiile in care nu se prezinta tocmai bine.

Port Melbourne Sharks se afla pe locul al zecelea, cu 21 de puncte, la sapte lungimi peste prima echipa care retrogradeaza. Jocul in deplasare este si asta un motiv de ingrijorare, pentru ca in cele zece astfel de intalniri are un numar dublu de infrangeri, comparativ cu cel al victoriilor. Acolo a obtinut o treime dintre punctele puse la bataie.

Dupa 2-0 in tur, Green Gully pare sa fie si acum echipa care are prima sansa. Pe de alta parte, ambele sunt la un nivel bun, care ma face sa cred ca vor aduce goluri. Intr-adevar, inclin spre un succes al echipei gazda. Insa, in aceeasi masura, astept sa vad si un gol inscris de Port Melbourne Sharks. A facut acest lucru in toate meciurile sustinute pe terenul lui Green Gully.

Ponturi pariuri Green Gully vs Port Melbourne Sharks: ambele marcheaza, cota 1.47 la Betano