Ponturi Pariuri – Grenoble – Troyes – Ligue 2 – 26.10.2018

Vineri 26.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Grenoble – Troyes, din cadrul rundei a 12-a a ligii secunde din Franta.

Grenoble se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului din Ligue 2, cu 20 de puncte acumulate dupa 11 etape. Francezul M. Chergui este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o continua ascensiune, cu 3 victorii consecutive inregistrate in campionat. Acestia au reusit sa treaca rapid peste infrangerea cu Brest (scor 1-2), invingandu-le rand pe rand pe Red Star (3-2 in deplasare), Clermont (1-0 pe teren propriu) si Nancy, 2-1 in deplasare. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 7 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-2 in campionat, in fata celor de la Brest.

De partea cealalta, Troyes ocupa pozitia a 11-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 13 puncte dupa 11 partide de campionat. Francezul B. Mbeumo este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 4 goluri inscrise in campionat. Oaspetii traversau o perioada foarte buna, cu 3 succese inregistrate in 4 etape. Dupa victoria cu 3-0 pe terenul celor de la Chateauroux insa, cei de la Troyes au clacat pe teren propriu si au pierdut in fata celor de la Sochaux, cu scorul de 1-2. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat disputata in Septembrie 2010 si incheiata cu scorul de 0-2.

Grenoble reprezinta una din surprizele debutului de sezon in Ligue 2, echipa fiind deja angrenata in lupta pentru promovare. Acestia se afla pe loc de play-off, insa au nevoie astazi de un rezultat pozitiv, tinand cont de faptul ca Orleans se afla la un singur punct in urma lor. De partea cealalta, Troyes parea sa fie pe drumul cel bun, insa e foarte probabil ca infrangerea din ultima etapa sa ii fi demoralizat pe jucatori. Tinand cont de acest lucru si de evolutiile bune avute de Grenoble pe teren propriu, recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul “1 solist”, la o cota de 2.10 oferita de cei de la Unibet.