Ponturi pariuri Guangzhou Evergrande vs Hebei – Super League

Ponturi pariuri Guangzhou Evergrande vs Hebei – Super League

Ponturi pariuri Guangzhou Evergrande vs Hebei: sambata, 22/06/2019 de la ora 14:35, pe “Tianhe Stadium”, Guangzhou Evergrande vs Hebei este meciul care se va disputa.

Guangzhou Evergrande

Saptamana agitata pentru Guangzhou Evergrande, echipa care este nevoita sa joace a treia oara in decurs de apraope o saptamana. S-a descurcat bine, a reusit in etapa trecuta sa confirme si sa catige cu 2-0, in deplasare, cu Shanghai SIPG. Ulterior, tot intr-un duel 100% al echipelor din China, s-a impus cu 2-1, de data asta acasa. A fost un duel din cadrul optimilor Champions League Asia, partida tur, jucata cu Shandong Luneng.

Cu acest joc pe care l-a propus in ultimele cinci saptamani, a ajuns la sapte victorii consecutive. In toate aceste dueluri a jucat atat in competitiile din campionatul intern, cat si in Champions League Asia.

Hebei

Se pare ca Hebei a intrat si ea pe un fagas bun, ajungand la trei etape consecutive fara esec. A izbutit un succes meritat in etapa trecuta, dar a evoluat pe terenul propriu. 1-0 cu Dailan Yifang, Ezequiel Lavezzi fiind unicul marcator si ea ajunge la borna 3 in dreptul victoriilor. Pe de alta parte, ocupa locul 13, cu 12 puncte, la patru lungimi distanta fata de ultima clasata.

O alta probleme pe care Hebei trebuie sa o rezolve este cea cu deplasarile. In sapte astfel de intalniri, a acumulat cinci puncte, mult prea putine daca vrea sa se salveze. Dincolo de acest lucru, a si inscris putin, adversarii au facut-o de doua ori mai mult decat ea. O singura echipa a reusit sa inscrie mai putine goluri decat Hebei si ea este colega de clasament, Shenzhen.

Daca ai citit textul de mai sus, este clar ca ti-ai dat seama care dintre ele este favorita meciului. E normal ca Guangzhou Evergrande sa fie cea care pleaca cu prima sansa, insa, vine dupa o saptamana aglomerata. Astfel, probabil ca o sa vedem slabiciuni pe faza defensiva si nu as exclude cel putin un gol si al adversarilor. Cu toate ca Hebei inscrie putin, a facut-o de opt ori in ultimele cinci dueluri.

Ponturi pariuri Guangzhou Evergrande vs Hebei: peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano