Ponturi pariuri Guangzhou R&F vs Hebei – Super League

Ponturi pariuri Guangzhou R&F vs Hebei - Super League

Ponturi pariuri Guangzhou vs Hebei: sambata, 1/06/2019, de la ora 14:35, pe “Yuexiushan Stadium”, are loc Ghangzhou R&F vs Hebei. Este un duel din etapa cu numarul 12 din Super League, prima liga de fotbal din China.

Sursa foto: superleague

Guangzhou R&F

Usor favorita la agentiile de pariuri, Guangzhou R&F este una dintre formatiile de pluton din Super League. Ea se si afla spre mijlocul clasamentului, ocupand pozitia a 8-a, cu 14 puncte. Sunt 11 lungimi intre ea si echipa de pe locul al treilea, care asigura prezenta in Liga Campionilor Asiei.  Putea sa reduca aceasta diferenta, dar in etapa trecuta a suferit un nou esec.

Pusa in fata unei deplasari, Guangzhou R&F a pierdut meciul de la sfarsitul saptamanii trecute. 1-3 a arata tabela din disputa cu Shangond Luneng. Nu a fost un simplu esec, ci si meciul din cauza caruia a devenit echipa cu cea mai slaba aparare. 25 de goluri a incasat aceasta, cu patru mai multe decat echipa de pe ultimul loc.

Echipa probabila: Yuelei – Miao, Teng, Jihong, Haifend – Dembele, Yunlong – Yuyang, Saba, Chugui – Zahavi

Hebei

Hebei nu a mai fost la fel de ghinionista cum s-a intamplat in majoritatea meciurilor. Dupa noua meciuri consecutive in care nu a castigat, norocul a rasarit pe strada ei. Datorita unui joc disputat pe terenul propriu, a reusit in etapa trecuta sa obtina victoria cu numarul 2 a sezonului. 3-1, acasa, cu Jiangsu Suning si a urcat pe locul 13, cu 8 puncte. Este la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc retrogradabil.

De asemenea, intre Hebei si echipa de pe ultimul loc este o diferenta minima, de un singur punct. Principala ei problema este cea cu goluri, marcheaza foarte putin. Pana in momentul de fata, a dat 11 goluri, cu o medie de un gol pe meci.

  • Echipa probabila: Xiaofeng – Chendong, Hang, Wenjun – Lin, Mascherano, Quiming, Zhipeng – Kaabi, Marcao, Xuesheng

Un duel intre cele doua echipe se anunta unul spectaculos. Avem drept marturie mecurile din ultimele sezoane, dispute care s-au terminat cu goluri de ambele parti. Au defensive usor de depasit, Guangzhou R&F find echipa cu cea mai slaba aparare. Una peste alta, problemele din linia de fund o sa le traga mult in jos pe intreg sezonul, asa cum astept sa se intample si in partida de sambata.

Ponturi pariuri Guangzhou R&F vs Hebei: ambele marcheaza, cota 1.49 la Unibet