Ponturi pariuri Guinea-Bissau vs Ghana – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Guinea-Bissau vs Ghana

Ponturi pariuri Guinea-Bissau vs Ghana; marti, 2 iulie, de la ora 19:00, la Suez, pe “Suez Stadium”, Guinea-Bossau intalneste Ghana, intr-un meci din etapa a treia. Este un duel din Grupa F, din Cupa Africii pe Natiuni.

Sursa foto: myjoyonline

Guinea-Bissau

Asa cum foarte bine ne-am asteptat de la inceputul acestei editii, Guinea-Bissau este outsider al Grupei F. Ea se afla pe ultimul loc, cu un singur punct, dar mai mult ecat atat, este singura fara gol inscris. A reusit sa obtina acest punct dupa remiza alba pe care a obtinut-o in fata nationalei Beninului. Era duelul celor mai slabe ehipe din grupa si astfel, s-a incheiat ca atare.

Tocmai aceasta remiza o tine in joc pe Guinea-Bissau, pentru ca un succes, o poate duce mai departe. Este outsider si in acest duel, asa ca, are nevoie de un joc impecabil sa isi incurce adversara. Totusi, avand in vedere situatia din momentul de fata, sta la mana ei, avand in vedere diferenta dintre adversarele din grupa. Intre ea si adversara e sta o singura lungime.

Ghana

Replica timida pentru Ghana in chiar primul ei meci jucat la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni 2019. Aceasta a incheiat 2-2, cu Benin, ceea ce pe mine m-a surprins. Partea buna pentru urmaritorii site-ului nostru este ca am oferit un pronostic castigator pentru acel duel. totusi, ulterior, a avut meci cu cel mai greu adversar din grupa, Camerun.

Meciul contra acelei nationale s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0, si pentru acel meci am oferit un pronostic corect. Acum nu mai are voie sa greseasca, victoria o poate face sa castige si grupa, pentru ca se afla pe locul 2. Are doua puncte, jumatate din cate are nationala care conduce Grupa F, Camerun.

Fara gol marcat in aceasta grupa, dar cu un punct obtinut, Guinea-Bisau are nevoie de victorie. Este singurul rezultat care o duce mai departe, in fazele superioare. Totusi, este foarte greu sa faca acest lucru si cred ca asa cum arata lucrurile in momentul de fata, Ghana e favorita certa. Selectionata antrenata de Kwesi Appiah mi-a placut in ambele meciuri, ale caror rezumate le-am vizionat. Au stiut sa isi joace sansa, iar in primul duel a avut si ghinion.

Una peste alta, fac front comun cu agentiile de pariuri si optez pentru victoria nationalei din Ghana. Este o echipa mai buna, are individualitati si jucatori solizi de atac, cu nume.

Ponturi pariuri Guinea-Bissau vs Ghana: victorie Ghana, cota 1.45 la Unibet