Ponturi pariuri Hajduk Split vs Gzira – Europa League

Ponturi pariuri Hajduk Split vs Gzira: joi, 18 iulie 2019, de la ora 21:00, pe “Stadion Poljud” se va disputa Hajduk Split vs Gzira, meci din mansa secunda a primului tur preliminar din Europa League. In prima mansa a fost 2-0 pentru formatia croata. Daca aceasta se califica in turul urmator, probabil ca o sa o intalneasca pe Ventspils.

Susa foto: hajduk.hr

Hajduk Split

Campionatul Croatiei sta sa inceapa, prima etapa din editia 2019/2020 va avea loc la finalul saptamanii acesteia. Echipa a inceput sezonul competitional cu meciuri din turul 1 prelimina al Europa League. Si-a aratat suprematia, castigand cu 2-0, ceea ce este era si normal sa se intample. Cifrele erau net superioara croatilor, dar cu toate astea, golurile au venit pe final de repriza.

Gyurcso a fost cel care a ratat un penalty, dar mingea a ricosat tot la el si a inscris cu un minut inainte de pauza. Hajduk Split si-a dublat avantajul dupa ce Dolcek a reusit sa inscrie in minutul 90+6. Acesta a benficiat de o pasa foarte bine gandita de Barry. Astfel, isi permite sa abordeze meciul retur cu o formula usor schimbata. Antrenorul haiducilor se pregateste de debutul 1.HNL.

Gzira

Malta este una dintre cele mai slabe tari din punct de vedere al fotbalului. De asemenea, la fel se prezinta si echipele din campionatul acela, Gzira fiind una dintre ele. Aceasta a ajuns in cupele europene dupa ce a terminat locul al treilea, cu 50 de puncte. Au stat opt puncte intre ea si echipele care au terminat pe primele doua locuri.

De asemenea, nivelul foarte slab al jocului din prima partida o pune pe Gzira in rolul de outsider. Cred ca nu mai are ce pierde si chiar daca stie ca valoric este net inferioara adversarei, trebuie sa joace deschis. Tocmai acest aspect ma face sa cred ca Gzira o sa faca ce stie ea mai bine si anume o sa piarda.

Daca in meciul din tur a fost 2-0, partida aia a parut controlata in totalitate de Hajduk Split. Mai mult decat atat, croatii au lasat impresia ca sunt siguri oricum de calificare. Una peste alta, inclin sa cred ca scorul meciului din prima partida poate sa fie depasit, iar gazdele sa faca spectacol. Au nevoie sa-si dubleze victoria, pentru a incepe campionatul cu moralul ridicat.

Ponturi pariuri Hajduk Split vs Gzira: peste 3.5 goluri, cota 1.73 la Unibet