Ponturi pariuri Hammarby vs Norrkoping – Allsvenskan

Luni, 27.05.2019, cu incepere de la ora 20:00, va avea loc duelul Hammarby – Norrkoping, din cadrul etapei a 11-a a primei ligi din Suedia.

Hammarby e una din cele mai in forma echipe din Allsvenskan.

Hammarby

Hammarby incepuse greoi acest sezon, cu 2 infrangeri inregistrate in primele 5 etape si o singura victorie. Acestia insa si-au revenit in ultima luna, astfel ca au avut o serie de 4 victorii consecutive. Acum 2 runde, acestia o invingeau pe Ostersunds fara emotii, 4-0 pe teren propriu. In ultima etapa, Hammarby a remizat alb pe terenul celor de la Goteborg.

Hammarby reprezinta o echipa foarte buna pe teren propriu, fiind fara infrangere in acest sezon. Ultima echipa ce se impunea pe arena lor, este Elfsborg. Acest lucru se intampla in Septembrie 2018, intr-un duel de campionat incheiat cu scorul de 1-0.

Moralul oaspetilor este unul bun, dupa ultimele 2 succese

Norrkoping

La fel ca adversarii lor, oaspetii nu au avut cel mai bun debut de sezon, cu o victorie obtinute in 8 etape. La echipa s-a produs insa un declic, astfel ca Norrkoping a reusit sa castige precedentele 2 etape. Mai intai, oaspetii au invins-o pe Orebro in deplasare, cu scorul de 2-1. Runda trecuta, Norrkoping a invins-o pe Sundsvall in fata propriilor suporteri, cu scorul de 2-0.

Daca Hammarby e o echipa foarte buna pe teren propriu, Norrkoping se poate lauda cu partidele in deplasare. Acestia au pierdut un singur duel pe teren strain, din Iulie 2018 incoace. E vorba de un 3-1 pe terenul celor de la Helsingborg, in luna Martie.

Hammarby – Norrkoping mi se pare una din cele mai interesante partide ale acestei runde de Allsvenskan. Norrkoping poate ajunge la o singura infrangere in 12 luni, in timp ce Hammarby e o nuca tare pe teren propriu. Ambele formatii se afla intr-o ascensiune continua, iar moralul e bun in cele doua tabere. In concluzie, ne asteapta o adevarata inclestare de forte si golurile ar trebui sa isi faca aparitia.

Ponturi pariuri Hammarby – Norrkoping

peste 2.5 goluri, cota 1.67 la Unibet

sursa foto: footballfashion.org